| Wizz a întrebat:

Am 14 ani si, nu de mult timp, un baiat mi-a cerut prietenia iar eu am acceptat insa nu stiu ce sa le zic parintilor, sunt sigura ca ar urla la minebig grin. Solutii?

Răspuns Câştigător
| VitaminaColorata a răspuns:

Mdaaa.sad sunt naspa situatile astea
incearca sa ii iei cu frumosu' nu sa le spui brusc
mai bine spune-i mai intai mameibig grin ea ar trebui sa te inteleaga
unii parinti sunt buni si nu ii cearta pe copii dka au prieten/a depinde si ce varsta ai.
baftaaa:*

6 răspunsuri:
| Adela50 a răspuns:

Trebuie neaparat sa le zici parintilor? Poti sa fi cu el si sa nu le zici, dar atunci cand vezi pe cineva cunoscut sa te porti cu el ca un amic[sa nu va tineti de mana, saruturi etc.], cat despre parintii incearca cu mama ta sa deschizi subiectul[intreab-o la ce varsta a avut ea, la ce varsta ar vrea ca tu sa ai etc.], iar despre tatal tau nu stiu ce sa-ti zic.De obicei tati nu prea inteleg chestia asta.Baftakiss

| iulyspy a răspuns:

De ce sa urle? laughing Esti mare de-acum si totusi doar nu te mariti/culci cu el... Mie nu mi-au zis nimic. Le-am inscenat un fel de descoperire intamplatoare: l-am ruat pe prietenul meu sa-mi scrie pe mess ca tine la mine, ca-s o fata speciala si daca vreau sa merg la o intalnire si am lasat deschisa conversatia si ai mei au vazut-o "intamplator" si nu au zis nimic...:d

| ruxi a răspuns:

Vb cu ei si aratele sa ai crescut., oricum nu te pune rau cu ei fai sa te inteleaga

| VitaminaColorata a răspuns:

Mersi de funda>big grin

| dd9em4 a răspuns:

Pai daca stii ca parintii tai nu ar accepta nici in ruptul capului sa ai o relatie le spui ca iesi cu prietena/colega/verisoara si eviti locurile in care te-ar putea prinde big grin. Daca esti curajoasa le spui de acest baiat, le spui unde invata, varsta, unde sta si ii convingi ca este un baiat bun si le precizezi ca nu iti va influenta relatia cu ei, sau notele.De asemenea le spui ca ai preferat sa afle de la tine, pentru ca tu ai incredere in ei, asa cum trebuie si ei sa aiba incredere tine.Succes:*!

| cccristi a răspuns:

Ti'a cerut pietenia?! destul de ciudata formularea, pai daca sti ca o sa urle la tine, d c sa le zici?