Ok, deci uite un sfat de la o fata de 14 ani din clasa a opta: daca fata respectiva arata bine, sigur o sa te refuze sau o sa-si bata joc de tine...scuza-mi sinceritatea dar eu recunosc ca de un baiat mai uratel... mi-am cam batut joc cand am aflat ca vrea sa fie cu mine, iar pe altu l-am ignorat si toti profii au aflat ca ii place de mine... a fost cam aiureah...si nu te supara da la varsta noastra, noi fetele, suntem mai superficiale...toata clasa mea radea de baiatu de care imi bateam joc, ii spuneam cocoshel
shi stiu ca e urat ce am facut, dar aveam aceeasi atitudine ca si colega ta fata de tine: uneori super sweet si alte ori indiferenta sau chiar nesuferita...
E bine ca esti realist.Conteaza aspectul fizic dar nu chiar atat de mult...analizeaza-i putin comportamentul si o sa iti dai seama cam ce fel de persoana e... vorbareata secretoasa...de inceredere...eu spun sa iti incerci norocul...
Parerea mea e ca fiecare baiat e frumos in felul sau si nu conteaza doar aspectul fizic. Cel mai bine e sa te duci direct la aceea fata si sa-i spui ceea ce simti, iar daca ea o sa rada de tine inseamna ca nu te merita cu adevarat!
Daca ma duc la ea sincer mi-e frica sa nu faca o fata de aia de scarba si sa inceapa sa zica la toti si ma baga in mai mult *** ca pana acum