| Anonimul3465 a întrebat:

Am 15 ani,sunt de cateva luni cu o fata,e perfecta,dar pana acum nu ne-am sarutat,spune ca nu prea e ea cu saruturile,dar eu imi doresc din tot sufletul,deoarece stiu ca dupa aceea,o sa vada ca nu e nimic greu,si o sa facem asta mereu, adica sarutul mi se pare o chestie normala intr-o relatie.Ce as putea sa fac(e si umpic timida)?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E mica deocamdata pentru saruturi, are dreptate, nu prea e momentul. O sa-i placa, dar la vremea potrivita, deocamdata are doar 15 ani, e un copil. mai las-o in pace macar un an, fara sa incerci nici sa ii furi un sarut, nici sa o convingi. Poate atunci va fi un moment mai potrivit. Sarutul este o chestie normala intr-o relatie, dar o fetita de 15 ani nu prea are ce cauta intr-o relatie, aici este anomalia. daca ai o prietena atat de mica, astepti pur si simplu sa creasca fara sa o fortezi sa faca lucruri care nu se potrivesc cu varsta ei. primul sarut al unei femei este extrem de pretios, isi va aminti intreaga viata de el, prin urmare trebuie sa fie in momentul potrivit (in jur de 17 ani, poate un pic mai devreme pentru fetele mai precoce) cu baiatul potrivit (de-a lungul vietii te saruti cu 3, 4, poate maxim 5 baieti). Nu o grabi, o sa-i strici acest moment aiurea si asta o sa ii piarda o amintire extrem de frumoasa si importanta pe care ar pretui-o toata viata

2 răspunsuri:
| Ilehuhu12 a răspuns:

El a zis ca el are 15 ani. Ea câți are?

| Adry05 a răspuns:

Nu ai spus nimic de varsta ei. Mi se pare imatur ce face, cred ca nu te place suficient sau vrea doar sa mai prelungeasca momentul de tensiune dintre voi sa fie mai placut sarutul. Mai asteapta o saptamana si daca tot asa continua, eu zic sa renunti pentru ca pana la urma ti-e greu cand tii mult la cineva sa nu saruti acea persoana. Cand tii la o persoana simti atractie pentru ea, vrei apropiere de orice fel iar sarutul formeaza o legatura frumoasa in cuplu. Daca ea nu vrea, inseamna ca nu simte nevoia acestei apropieri, dovada ca nu tine suficient de mult la tine.