| Ofatacuvise a întrebat:

Am 19 ani si nu pot fi cu niciun baiat. Nu ma simt atrasa de nimeni. Si cand incerc sa ies cu cineva ma simt dezamagita de persoana aceea ca nu e cim imi doresc. Faza e ca mai demult am iubit pe cineva si m-a parasit si de atunci am impresia ca toti baietii sunt la fel ..imi lasa un gust amar. Crede-ti ca o sa imi treaca?

Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Nu trebuie sa te chinui sa fii cu un baiat. Lasa sa vina totul de la sine. Nu incerca sa cauti fiind ca nu o sa gasesti. Majoritate, da, sunt la fel dar sunt si exceptii. O sa gasesti intr-o zi exceptia, trebuie doar sa ai rabdare.

6 răspunsuri:
| alinadianaaa a răspuns:

Ai suferit o dezamagire mare cu baiatu care tea parasit, dar incerac sa treci usuor, usor peste aceasta situatie, nu totul se rezuma la baiatul ala.Incearca sa iesi cu prieteni, sa cunosti persoane noi, incaerca sa faci diverse activitati si ai sa vezi ca ai sa uiti de situatia prin care ai trecut. Poti sa consulti un pshilog care te va ajuta mult sa iti recapeti increderea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad foarte multe intrebari puse zilnic, asemanatoare sau chiar identice cu a ta. Pur si simplu cand este sa te indragostesti, la varsta ta, o sa o faci, poate nu curand, poate in 2-3 ani, sau in 2-3 luni, depinde doar de tine, si de acel baiat daca stie sa te cucereasca. Nu toti suntem la fel, nu toti avem aceleasi defecte, aceleasi pozitive/negative, fiecare este pe stilul sau, lasa timpul sa treaca, nu cred ca ai facut 35 de ani, si nu te-ai inmaritat, esti relativ o fata normala, care nu vrea asa usor sa se dea pe "brazda" cum se spune.

| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
Normal ca o sa-ti treaca, mai ales daca daca o sa cunosti un baiat care stie sa straneasca atractie, nu flacai plictisitori care abia scot doua vorbe.
Faza e ca daca acel baiat e constient de calitatea lui, e posibil sa ajungi sa fi iar dezamagita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu rămâne blocată într-un moment. Nu-i compara pe toți cu acel băiat. Un om nu este un obiect în mai multe exemplare. Suntem diferiți prin: gânduri, valori, principii, etc. Nu-ți proiecta imaginea 'robotului perfect', care să aibă un caracter corespunzător cerințelor și nevoilor tale. Încearcă să iei partea constructivăși pozitivă. Depinde de tine dacă încerci să faci ceva pentru a trece peste.

| elle94 a răspuns:

Pai tu esti cam pretentioasa si plictisita de ce ai vazut pana acum. Ia o pauza ca asa fac si eu, nu provoca soarta. Asteapta, schimba-ti rutina, locul, oamenii fa ceva nou, sa-ti creasca motivatia si interesul de a cunoaste.

| Elide a răspuns:

Bun venit in echipa, eu am 18 și sunt în aceeași situație că și tine, dar va apărea cineva in viața ta atunci când te aștepți mai puțin dar trebuie sa ai răbdare că vine ce e mai bun pentru cine are răbdare decât sa te "angajezi" în relații cu niciun viitor! happy