Daca esti virgin ai toate șansele sa găsești o astfel de fata. Si noi am fost virgini la 23, respectiv 24 de ani cand ne-am casatorit si suntem convinși ca asa sunt cele mai mari sanse pentru o relație fericita. La bisericile neoprotestante asta e norma, sunt mulți tineri asa.
" Sunt genul care accepta multe si nu judeca viata partenerului, dimpotriva"
De fapt, uite cum te contrazici singur! Iata si judecata ta:
"Gandul ca e virgina, ca-s singurul baiat din viata ei, ca nu are altul in cap sau amintiri cu altul cand ma priveste pe mine, imi ofera liniste parca."
Trebuie sa stii ca toate fetele si baietii au ganduri si amintiri cu baietii sau fetele pe care le-au placut inca din scoala generala, iar acest lucru este imposibil sa-l scoti din capul cuiva, fiindca sunt amintirile lor frumoase si nevinovate, fara sa fi avut sex, iar tu nu ai dreptul sa judeci pe nimeni din cauza asta, sau sa ceri cuiva sa-si steraga memoria doar pentru ca tu nu frici personale sau lipsa de incredere in tine.
Apropo, ce cauti tu se gaseste pe la biserici si manastiri.
Virginitatea se poate reface lejer si poti lua una cu multi km care dupa operatie sa fie virgina...
Recomand sa te alaturi unei biserici locale, deoarece oamenii care merg la biserica ( si aici ne concentram pe femei ) tind sa aiba valori morale aproape identice cu ale tale.
Cat despre "fixul tau", nu este un fix, este minimul de decenta, numai ca lumea asta jegoasa numeste orice lucru normal "fix".
Frate gandesti ca mine nu te lasa mai prejos! E normal ce vrei siguranta si iubire de inceput si de sfarsit. Chiar merita sa renunti al asta? PS Sti ce imi zic in gand: Auzi fete mici tot vor exista tot vin generatiile curg, vin din urma chiar crezi ca nu mai gasesti? Hai fi serios! Trebuie sa fi si siret dar si curat cu inima sa o vrajesti cum trebuie si sa ia parte de o vita originala. Greu sa iti obtii iubita asa dar ai multe cai in care poti cauta, inainte te limitai la fetele din satul tau si na trebuia sa iei una. Acum alegem alergam si ademenim, de pastrat mai greu acolo e vointa fetei, e corecta va ramane, nu e si se uita dupa gura lumii n-ai ce face si nu merita sa te complici. Noi sa fim sanatosi cu credinta, nadejde si dragoste inainte!
Aș putea spune că acesta nu este este un fix, ci o dorință. Pentru "a scăpa" de acestă dorință ar trebui să fii mai puțin strict. În ce sens... Ai putea lua în considerare ca fată să fi avut relații, dar să nu fi făcut ceva mai mult(Sper că ai înțeles la ce mă refer). De asemenea ar trebui să te asiguri dacă acestă fată a trecut peste relația trecută și despărțirea (Ca nu cumva să te afli într-o relația reparatorie). Ai dreptate, în ziua de azi e greu să găsești o fată care să nu fi avut o relație, dar dacă ești atent și poate iei în considerare sfaturile propuse o să ai acea liniște pe care ți-o dorești. O să găsești persoana potrivită la momentul potrivit, ai încredere. Sper că te am ajutat!