anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aproape 14 ani [fac peste 2 luni] si am un prieten mai mare decat mine cu 1 an. si nu stiu cum sa-i zic mamei ca am prieten..in vara mi-a zis cand am prieten sa-i zic ca nu-mi face nimic. dar uneori imi mai zice sa nu mai umblu cu ochii dupa baieti.ce fac? cum sa-i zic?

3 răspunsuri:
| rapforlife a răspuns:

Poti si sa nu-i zici, de obicei relatiile la varsta ta nu dureaza mult

| kitty18 a răspuns:

Pai depinde ce fire e mama ta. si eu am aproape 14 ani. ii fac de azi intr-o saptamana happy acum o luna am fost in situatia ta. am avut un prieten. si. imi era jena sa i-o spun.dar i-am zis "mami, trebuie sa-ti spun ceva" si cred ca a stiut la ce ma refer happy si am inchis ochii si i-am zis : am prieten! iar ea a zis "aha..ai grija ce faci " happy o situatie placuta zic eu. oh go on oricum nu a contat. ne-am despartit laughing :* succes!

| octha a răspuns:

De obicei cam acum se experimenteaza plimbatu cu patulaughing... daca ai grija sa nu devii bortzoasa poti sa nu-i spui, daca stii ca nu se va ajunge acolo. daca crezi cai vei cadea in "plasa" poti sa-i spui mamei...de obicei atunci cand esti sigura de un lucru ca nu ti se poate intamplla, atunci patesti acel ceva.