Fiecare om are un vis, si...visul...este ca o lumanare, cand iti doresti ceva lumanarea se formeaza, si la sfarsit, visul se indeplineste si lumanarea se aprinde. Eu imi doresc sa merg la facultate, (mai e pana atunci), si sa am o familie fericita si sanatoasa. Aceste lucruri vin de la Dumnezeu. Dar, conteaza si de noi. Fiecare vis are ceva care se indeplineste. Stii cum se spune,,, Daca iti doresti ceva straduieste-te ca sa il ai!''...sau daca iti doresti ceva munceste pentru el! Stiu ca fiecare avem macar un vis, si se va implini o data.
Eu imi doresc sa ma casatoresc cu iubitul meu sa avem 2 copii si sa fim fericiti si sanatosi...
Nu de alta dar daca am un vis de realizat aici in Romania nu cred ca se poate realiza ceva.(scuze ca am dat 2 raspunsuri)
interesanta chestie visul meu este sa imi cumpar un camion si sa ma plimb prin oras cu el.
Pai in primul rand imi doresc sa aiba mama muuulta sanatate, dar si toti cei pe care ii cunosc.Sa invat bine, sa am prieteni, sa am minim 2 copii.Sa am o cariera legata de muzica si desen, un serviciu in care sa am satisfactii, sa fac exact ceace imi place.Cam atat. Timpul le rezolva pe toate...
.
Sa ma combin cu Justin Timberlake
si sa treaca astea 12 zile cat mai am pana la majorat
Visul meu este ca familia mea si cu mine sa fim sanatosi si fericiti.
Si mai am inca un vis.![]()
Sa am un viitor bun.
Cred ca visul tuturor e sa fie sanatosi si sa aiba bani... e normal, nu? insa pe langa acestea eu am un vis putin ciudat si poate de neinteles pentru multi...as vrea sa fiu o fantoma care sa ii sperie pe cei care nu cred in existenta lor...
Stiu ca este ciudat. dar imi doresc fie sa fi avut o sora geamana pe are sa o fi luat alta mama din greseala la nastere, fie sa ma multiplic ca sa am pe cineva care sa ma inteleaga complet
Eu imi doresc sa fiu fericita alaturi de cei dragi si sa ajut pultzi copii orfani sa se bucure si ei de lucruri frumoase si multe altelea... daca voi fi sanatoasa le voi realiza toate dorintzele.pentru a ne realiza fiecare din noi visele trebuie sa avem incredere in noi si sa luptm.mult succes la toti in privintza de a va realiza tote dorintzele...
Momentat cea mai arzatoare dorinta a mea este sa am un iubit care sa ma iubeasca si eu, la randul meu sa-l iubesc pentru ca pana acum, de cand am fost indragostita prima data nu mi sa mai intamplat sa traiesc o iubire reciprok. Dar al tau care este? Ne spui si noua?
In primul rand imi doresc sa fiu sanatos si fericit alaturi de familia si prietenii mei
.
In al 2-lea rand sa devin actor ( dar nu in romania)
Poate ne vedem la Hollywood peste cativa ani
(deja visez prea mult
)
@anonim...Cati ani ai?