| marrylove a întrebat:

Am cunoscut un baiat. El are 16 ani, eu 13. el este dintr-un grup mai... "agitat". toti din grupul lui fumeaza, inclusiv el. lui ii place de mine, si mie imi place putin de el. dar nu sunt sigura ca ar fi bine sa fim impreuna. El mai vine pe la mine pe la scoala... dar nu prea il bag in seama pentru ca nu stiu ce sa ii spun.
Acum mi-a spus ca nu o sa mai fumeze, si m-a intrebat daca il las sa ma imbratiseze cand va mai veni la scoala. voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Blondamea a răspuns:

Mda nu e prea bine sa stai cu cineva care fumeaza ca poate sa te influenteze gresit dar daca s'ar lasa de fumat pentru tine atunci inseamna ca, chiar te iubeste

2 răspunsuri:
| Hinata a răspuns:

Ar trebui sa ai grija se pare ca este un copil cu un anturaj periculos fi sigura ca il iubesti si ca te iubeste altfel vei avea de suferit de pe urma acestei relati mai ales pentru ca este o diferenta mare de varsta. dai funda pls.

| MissSunshine_1855 a răspuns:

Dk spui ca ai 13 ani si el 16, si e si dintr-un grup "freaky-mean",at ia-ti gandul fetita,kalmeaza-te si ia cartea de coadawinking,iti sp eu ca nu e pentru tine,zi-i sa te lase in pace, tine minte: lupul isi schimba parul, dar naravul ba