| MonicutZZa a întrebat:

Am fost 7 luni cu un tip care a facut o obsesie pentru mine. De aproximativ o luna nu mai sunt cu baiatul respectiv, ci cu altcineva, dar el tot mai incearca, ma exaspereaza. Ceea ce are el e obsesie, nu iubire. Mi-a facut viata un calvar tot timpul cat am fost cu el, era pur si simplu obsedat, si dupa ce mi-a provocat si rani fizice nu am mai suportat am facut tot ce am putut ca sa pierd legtura cu el pentru ca vroia doar sa ma aduca in pat. Acum am aflat ca a profitat de sora-mea doar pentru a ma intoarce la el, Dar nu fac asta. Odata ce dragostea s-a stins pentru amandoi, iar mie mi-e frica de el si el este obsedat de mine, nu mai pot sa fiu cu el, sunt cu altcineva si il iubesc enorm pe baiatul cu care sunt, dar el inca imi invadeaza viata. Ce sa fac ca sa dispara? Va rog, nu dati raspunsuri legate de parinti, am incercat si totul este egal cu zero, vreau si altceva.

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Rani fizice? Si inca nu te-ai dus la politie ca sa le ceri ajutorul? Daca s-a ajuns atat de departe politistii sunt singurii care te pot ajutawinking

| fsdfdsfdsf a răspuns:

Mergi la politie straight face Depune plangere straight face

| kukubau a răspuns:

... politie, incearca sa vb si cu parintii lui sau o figura autoritara din familia lui, dar si cu parintii tai.