| UnAltVirginTristȘiDisperat a întrebat:

Am fost sigur, într-o măsură mai mare sau mai mică timp de ani de zile că am omorât oameni cu puterea gândului. Acest lucru mi-a răpit inocența copilăriei și m-a oprit din a avea o viață fericită de licean. Cum mă pot împăca cu gândul că am pierdut 6 ani din viață cu prostia asta? Acum nu mai sunt sigur că pot influența evenimentele din jur cu gândul. Din cauza asta nu mi-am făcut nici iubită (mă gândeam că nu mai are sens să încerc, că oricum voi arde în iad după moarte pentru ce am făcut, neavând curaj să mă spovedesc). Efectiv am intrat în depresie clinică (iau tratament psihiatric pentru depresie). Am devenit antinatalist propovăduitor din cauza suferinței de nedescris pe care am simțit-o. Sunt un ratat. Nici măcar acum nu am reușit să îmi fac iubită. Mă pot mândrii cu puține lucruri. În bac nu am fost în stare să iau mai mult de 6 și ceva (nu din cauza depresiei, ci din cauză că nu prea îmi plăcea materia și că nu am avut suficient timp să scriu). Măcar la facultate am luat medie mult mai bună. Eu sunt Al și am omorât oameni cu gândul. Ajutor! SOS!

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Du-te de te culca baiete, ca nu ai omorat pe nimeni cu nici un gand, dormi linistit!

| danpopa777 a răspuns:

Cum adică ai omorat oameni cu gandul? explica, te rog!

| qgenius153 a răspuns:

Masculul sigma aici oameni buni./

| qgenius153 a răspuns (pentru danpopa777):

E schizofrenic.

| Alexhan a răspuns (pentru qgenius153):

Nu asta inseamna sa fii sigma

| qgenius153 a răspuns (pentru Alexhan):

Stiu ce inseamna sa fiu sigma, i-am zis la schizo asta asa la misto.

Tip Patrick Bateman, nu?

| qgenius153 a răspuns (pentru Alexhan):

Daaaa

Acum mi-am dat seama de referință

| UnAltVirginTristȘiDisperat explică (pentru qgenius153):

Nu am avut niciodată acest diagnostic. Maxim să fi fost episod psihotic.

| UnAltVirginTristȘiDisperat explică (pentru Alexhan):

Oarecum. Oricum, mersi pentru sugestia de lectură, a fost foarte interesantă.