| Marianahsvvd a întrebat:

Am o disputa..se mai regăsește cineva?
Deci, sunt o persoana extrovertită, adică prea vorbăreață și simt sa vorbesc continuu și dacă nu o fac ma închid și simt ca intru "in depresie", îmi place sa fiu in centrul atenției, intr-un mod pozitiv și sa vorbesc mereu, sa ma integrez
Și dacă nu o fac..ma simt rău de tot …

4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

E o diferenta intre extrovertire si dependenta de atentie, fie ea si ''pozitiva''.

| zurick a răspuns:

A fi extrovertit înseamnă că te energizezi prin întâlnirile cu oamenii, nu și faptul că trebuie să fii centrul atenției. Asta provine probabil din altă parte, posibil copilărie, însă nu e neapărat un lucru ok. E bine că ai observat asta, insa ar fi o idee bună să lucrezi la asta deoarece nu vei fi mereu în centrul atentiei și nimeni nu te va pune acolo doar pentru a nu intra în "depresie" care de fapt probabil e doar o frustrare la tine.
Uite, de exemplu, dacă ai un prieten care are o problemă, tu acolo trebuie să fii pentru el/ea, ei contează mai mult în acel moment. La fel dacă vorbim de vreo nuntă de exemplu etc.
Nu suntem niste ființe perfecte, dar suntem capabili de evoluție deci lucrează cu tine la asta.

| Marianahsvvd explică (pentru zurick):

Mai am foarte mult de lucrat cu asta.da, e o frustrare provenita din trecut, din faptul ca la un moment dat, când eram mică, au existat momente când nu am fost in locul unde doream sa fiu, iar uneori simt ca nu pot fi eu însămi din cauza unor gânduri negative și cel mai bine ma face sa ma simt când sunt in centrul atenției și nu închisă, când comunic nu când nu o fac

| Marianahsvvd explică:

Pai era vorba de mine…și fix asta nu-mi place…