Il ierti deoarece il iubesti, sau poate il ierti in speranta ca el se va schimba si nu iti va mai gresi... e posibil.
Si ce ti-a facut asa rau incat sa te superi? ca poate il ierti fara sa ai nevoie sa te superi pe el...
Pt ca tii la el! Daca nu ti'as pasa nu l-ai mai ierta si ti-ai vedea de viata ta!
Pentru ca iti sta in caracter. probabil nu esti foarte incapatanata si realizezi ca preferi sa il ai langa tine asa cum e decat sa nu il ai deloc.
Buna.
. Il ierti pentru ca:
-il iubesti;
sau
-te`ai suparat degeaba;
sau
-nu e asa de grav ce ti-a facut;
sau
-isi cere frumos scuze si promite ca nu mai face, iar tu ai incredere in el
.
Oricare dintre variante poate fi cea corecta cred
. Dupa parerea mea cel mai corect raspuns este ca il iubesti, si inima ta iti zice sa il ierti
. Pupici
Asa eram si eu pana acum ceva timp cand mi-am dat seama ca nu merita il iubesti prea mult si ai impresia ca daca te despartesti de el nimeni nu o sa se mai uite la tine
@Spiritul, vezi ca n-ai inteles
? E o relatie de tranzitie, azi e fostul, maine actualul, poimaine fostul, si tot asa
. Parca-s Bahmuteanca cu Prigoana
. Muuuuuulta iubire
.
Intra-devar pentru ca il iubesti dar si pentru ca nu te-ai putea desparti de el te-ai atasat prea repede de el, si mie mi s-a intamplat. poate iti face mici lucruri sau lucruri mari si grave daca sunt mari si grave ar trebui sa iei masuri o sa-ti fie greu sar nu-i mai accepta scuzele si stai departe de el si poate o sa-si invete lectia sa nu-ti mai faca ce ti-a facut.bafta
Fiindca il iubesti si fiindca iertarea este atributulDmnezeirii.iertand te apropii de Dumnezeu care a spus la intrebarea; de cate ori trebuie sa iertam? de 7 ori? eu nu spun de 7 ori.ci de saptezeci de ori cate sapte.vezi tu 354. tu poate te vei plictisi tot iertand ca noi santem oameni si avem limite impuse. dar Dumnezeu cat iarta intr-o zi? si cati? dar intr-o vesnicie? e ceva sa nu obosesti iertand.si iubind.