| Iasminaalesia15 a întrebat:

Am o întrebare pentru baieți. Deci în primul rând am auzit că băieților care sunt înalți cu mușchi le plac fetele mai "pufoase" și mici de statură, adica uite eu am 1.49 și am 68 de kile (sper să mai slabesc sau să mă mai înalț) bine nu par de 68 de kile, dar așa îmi apare când mă uit pe cântar, am picioarele grase și fundul și am un pic de burtă și eu luni trebuie sa merg la scoala și mi-am luat niște blugi noi și sunt un pic mai strâmți la burta și mi-e rușine să nu râdă de mine, ce să fac? Adica să nu îi deranjeze pe ei prezența mea, pe baieți ca am un pic de burtă, adica na mă simt prost ca am că îi deranjează.

5 răspunsuri:
| slayer09 a răspuns:

Baietii sunt atrasi, in principiu, de forma corpului si voluptatea sanilor si curului, pentru ca sunt la pubertate, hormonii colcaie in ei si vor sa se reproduca (ma rog, sa "bifeze" cat mai multe fete), Aici intervine alegerea ta, daca tu vrei sa iti arati formele ca sa atragi baietii...ii vei atrage, indiferent de burtica sau nu. Daca vrei un baiat care sa te iubeasca, pentru ceea ce esti tu, ia-ti niste haine mai largute, si fii gingasa si arata-ti feminitatea interioara (iubirea, compasiunea, gingasia, nobletea feminina). Construieste-te cu energia de a fi..de a trai..si sigur vrei avea multi baieti pe langa tine, care nu vor doar o noapte de amor. Dar acum depinde si ce iti doresti tu, ceea ce doreste sufletul, aia vei capata!

| VoidEternal a răspuns:

"băieților care sunt înalți cu mușchi le plac fetele mai "pufoase" și mici de statură"

That's just wishful thinking. happy

As zice că mai degrabă nu. Dar nu e o regulă.

| siriusblack98 a răspuns:

Mi-am dat seama ca esti mica de varsta numai dupa intrebarea imatura si puerila, nici nu trebuia sa mai zici ceva de scoala. NU EXISTA STANDARD CAND VINE VORBA DE PLACERILE FIECARUIA!
De unde naiba ai scos-o pe asta cu "baietilor inalti cu muschi le plac fetele inalte cat un snitel si cu constitutie de butelie"?!

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Am 1,75 si 68 kg la 17 ani si merg la sala. indicele meu de masa corporala este 22.2 (valoare normala). La tine este 30 ( 68 / (1.49)^2 ), indice care, dupa o scurta cautare pe google ne indica faptul ca tu esti la un inceput de obezitate pentru inaltimea ta. Cu toate acestea la un loc ne putem asuma ca tu esti cel putin grasuta, lucru care ar indeparta majoritatea baietilor ( ATENTIE, MAJORITATEA, deci exista exceptii). Sfatul meu este sa incepi sa faci sprinturi sau sa mergi pe bicicleta (eventual iarna sa schiezi! ), aceste activitati arzand grasime si nu zaharul din sange => vei slabi in greutate si vei avea un fizic pe care si tu il vei adora.
Zi faina.

| Crhis a răspuns:

Nu stiu unde ai auzit tu dar depinde de persoana, sunt unii care le plac grasele altora care nu, si referitor la "baietii cu muschi si inalti" multi dintre ei prefera o fata fit ca si ei care mananca sanatos si se antreneaza.