Buna...eu zic ca in primul rand sa vb deschis cu mama ta sa o intrebi dc nu te lasa cu el. apoi incearca sa ii explici ca el e altfel nu e ca ceilalti baieti sh poate va intelege.eu asa am faqut. app cele care incearca sa te desparta de el nu iti sunt prietene cu adv.asa am patit si eu tot niste "prietene" ne-a despartit. sper ca te-am ajutat.bafta:X
Salut! :*
Trebuie sa te feresti de mama si de prietenii tai.Sa nu va mai afisati/expuneti in zone pline de lume unde aveti sansa sa fiti vazute.Fiti si voi cu ochii in patru.Bafta! Si sa nu iti pese de ce zice lumea! :*
Poi.Aduna-i pe toti la un loc si stati de vorba, fa si tu curatenie prin casa, alea, alea [aminteste-i ca vine craciunul si trebuie cu totii sa fim mai buni, poate functioneaza] spune-le si parintilor lui despre tine.
Incearca sa stai toti 4 de vorba, tu, mama ta, el si mama lui. poate ca o sa functioneze
Sper sa-ti rezolvi problema.Bafta
Daca vezi ca nu te poti intelege cu mama ta, incearca sa fii cu el pe ascuns
Vrei sa stii de cee mama ta iti interzice relatia ta cu iubitul tau`? asa suunt mamele`... vor sa ne "protejeze"pe noi fetele, pentru ca in ziua de azi` se pot intampla multe` incearca sa ii faci cunostinta cu iubitu`tau si spune-i lucruri bune despre el, crede`ma o sa meargaa`si incearca sa ai incredere in mine` o sa mearga`:X:X