|

Am o problema cu o prietena foarte buna, ea mai are o prietena care nu o lasa in pace, adica nu ma lasa sa ma apropii de ea sau sa stau cu ea, ex: trebuia sa mergem in excursie, iar ea i-a spus ca daca va sta cu mine inj autocar ne va certa diriga(e absurd) sau daca toate trei jucam acelasi joc ea intotdeauna vrea sa fie in echipa cu prietena mea si tot felul dintreastea si ma enerveaya foarte tare iar prietena mea nu vrea sa o ''piarda'' pentru ca yice ea ca daca eu ma supar pe ea nu va mai avea cu cine sa stea.Va rog dati-mi o solutie, dau funga promit!

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Asta e prea stupid. Fata aceea vrea să fie mai presus de tine, ceea ce este cam ca o joacă de copii mici.Nu știu câți ani aveți dar așa vă puteți îndepărta una de alta foarte ușor.
Cred că ar trebui să vorbești cu acea fată și să îi explici că nu ai nimic împotrivă ca ele să fie prietene doar să înceteze cu comportamentul acesta imatur.Nu îi folosește la nimic,dimpotrivă,îi va creea numai probleme. Vorbește cu ea deschis și spune-ți părerea la adresa comportamentului ei. Spune-i că ceea ce face este absurd si fără ros și mai bine ar termina.
Și prietenei tale,spune-i că nu ar trebui să reacționeze și să creadă asemenea lucruri cum cum ar fi " daca tu te superi pe mine eu nu o sa mai am cu cine sa stau ". Oricine se supără,e omenesc, este în firea noastră să ne supărăm din când în când din anumite motive.Și dacă sunteți prietene bune, să nu îi fie teamă de o supărare sau de o ceartă căci întotdeauna există împăcare.

1 răspuns: