| Robertwdr2008 a întrebat:

Poți ajunge Trapper dacă nu ai voce? Practic trebuie să știi CV ca să ajungi Trapper, nu poți să faci niște versuri și să te duci în studio sau?

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Sa stii sa mixezi, ai tutoriale pe Youtube, sa ai bani de studio, daca nu ai voce si nu o faci la modul serios e doar o pierdere de bani.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu te va asculta nimeni si nu face sens sa vrei sa behai fara rost, doar ca sa-ti faca tie placere, terorizandu-i pe ceilali si obligandu-i sa te asculte.
Fa altceva mai normal, pentru unul care nu are voce: sapa, calca rufe, coase ceva, ori spala geamurile, covoarele, matura prin curte, dar lasa vocea in pace, daca stii ca nu o ai.

| Violleta2022 a răspuns:

La 14 anisori este recomandat sa inveti pe rupte ca ai examenul vietii de sustinut si sa lasi trap-ul, mai ales daca nu ai voce si nu sti ce sa canti, ca oricum aia nu-i muzica, doar un "curent muzical" de proasta caliate, care va dispare in cativa ani, fiindca obscenitatile, injuriile si vulgaritatile nu vor sta prea mult printre oameneii normali.

| Ajutorvărogfrumos165 a răspuns:

Depinde,ai putea sa îți schimbi vocea sa ți-o modifici dar nu există că nu ai voce doar că vocea ta se va schimba pe parcurs acum ți as da mai multe detalii dar am nevoie și eu de mai multe detalii să știu mai exact

| Robertwdr2008 explică (pentru Ajutorvărogfrumos165):

Păi gen am 14 ani și visul meu e să ajung Trapper ca Petre Ștefan, Oscar etc, știu să am un flow pe beat dar nu știu dacă am voce gen, cam asta e