| Teresa179 a întrebat:

Am o problema. Deci de la un timpefectiv nu mamai indragostesc.Am o relatie de o luna si ceva la distanta si nu stiu....cateodata simt fluturasi in stomac pentru el si tin la el mult, am grija cum pot de el de la distanta si el tine mult la mine, da nu pot spune ca s in limba dupa el. Cu alti baieti e la fel, da vorbesc cu ei sau ma atasez da nu ma indragostesc.E doar atasament. Recunosc ca l am inselat pe iubita miu insa de niciunu nu m-am indragostit sa zic asa. Nu am inima sa ma despart de prietenul meu si desi am zis ca l am inselat el m-a iertat. Nu inteleg ce e cu mine si ce ar trebui sa fac... Ajutor.

1 răspuns:
| petitconseil a răspuns:

Trebuie sa stai singura un timp, sa te gandesti ce vrei cu adevarat, ce iti doresti cu adevarat.Si poate baiatul ala care il vrei tu nu l-ai gasit inca.Nu e neaparat nevoie sa te atasezi de cineva de la inceput, poti fi mai retinuta, sa vezi intai daca merita sa te atasezi sau nu.Si apropo, relatiile la distanta functioneaza doar atunci cand iubirea dintre cei 2 este foarte mare si sincera.