| Relu20 a întrebat:

Am o problema... tind sa cred ca e de la mozilla
Athlon 2000+, 1.5 gb RAM, placa video fx5500 forsa 256 cu 128 biti. Se aude un mic zgomot ca a unui ac de pikup cand e zgariata placa, atunci cand incarca site-urile mai multe poze, video atunci cand e incarcat cu detoate un site publicitar spre exemplu. doar in momentul in care eu vreau sa mut pagina in jos de la scroll. precizez ca merge si foarte greu mozilla imi tine procesorul cand incarca o pagina web la 80-100 si plugin-container la fel. am cautat pe google si mai avea cineva problema asta si nu a raspuns nimeni. stie careva despre problema asta ma poate ajuta cineva?

5 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Nu pot sa-mi dau seama si nimeni nu-si poate da seama de pe net ce se intampla cu computerul dar banuiesc ca ar putea fi HDD-ul.

| Relu20 explică:

Bun sa zicem ca e HDD-ul. Pc in schimb functioneaza perfect in orice aplicatie, joc, filme etc doar in mozilla acolo unde are multe poze filmulete mai exact pe un site unde e incarcat cu detoate. am citit forumuri, uni spun ca e Adobe flash sau flash player ma rog ceva cu flash altii dau vina pe mozilla si in taskmanager mozilla si plugin-container imi tin procesoru la intensitate maxima atunci cand sintru pe un site de care vb. un exemplu: pe miniclip.ro daca intru intr-un joculet merge sacadat.

| Salontanul a răspuns (pentru Relu20):

Nici o aplicatie nu poate scoate un asemenea sunet. Sunetul este la o piesa in miscare. Poti sa-ti cureti cooler-ul. Daca ai un HDD gol instaleaza pe el doar Windowsul si incearca din nou. Sunt singurele piese in miscare. Mozilla folosesc si eu si nu scoate sunete.

| Relu20 explică:

Bine dar de ce problema o am doar cand navighez cu mozilla? daca folosesc IE nu se aude zgomotul cand e un site incarcat si misc pagina in sus si in jos de la scroll. Google crom la fel sau cum ii spune Opera la fel. Doar la mozilla

| Relu20 explică (pentru Salontanul):

Inteleg ce vrei sa zici. parerea mea ca nu e de la praf sau o piesa defecta, ar fi trebuit sa faca la fel si pe IE sau Opera. doar cand navighez cu Mozilla si nu pe toate site-urile doar cele incarcate care imi solicita plugin-container si acel plugin-container imi solicita procesorul la maxim cand intru pe un site cu multe poze video aplicatii si misc de scroll in sus si in jos. iti mai dau un exemplu pe youtube cand ma uit la un video nu se aude in schimb daca ma uit pe alt site se aude, chiar nu imi pot da seama ce se intampla...