Dar prietenul tau stia de banii aceia? Ca daca nu stia unde ii ai sigur nu lua. ![]()
Si eu am patit la fel
. Aveam in geanta de la scoala banii pe comanda stransi de la oriflame, mai exact 150 RON. Si a doua zi nu am mai gasit nimic. i-a luat o 'prietena ' de-a mea
care m-a vazut cand am scos bani din portofel.
in fine.Nu mai ai ce sa faci
... Las-o asa. Nu merita. Ala nu iti este prieten, daca ti-a facut asta. Bafta!
Parerea mea este sa nu mai aia asa multa incredere in prieteni, sa nu ii mai lasi singuri in casa si sa iti pui bani intr-un loc mai bun.
avand in vedere ca e un furacios ca asta e pana la urma poate ar trebui sa te indepartezi de el.
azi fura 100 de mi maine 2 poimaine un telefon si uite asaaaaa
Nu am ideei
ce poti face? nimic!
si de ce il descrii ca pe un prieten?
ala numai prieten nu e
Pai
mai cchiama-l la tine acasa si arunca niste bani jos sub birou undeva unde sa ii vada sau prefate ca iti cad si prefate ca te duci in alta camera si uramrestel sa vezi cand ia banii, dupa i-al si discuta cu el explica-i ca lucrurile astea nu se fac mai ales intre prieteni, spune-i ca il credeai prieten si bal bla incerca s ail emotionezi in asa fel incat sa recunoasca, spune-i ca aveai incredere in el il credeai un frate.
banii nu prea cred ca ii mai vezi dar cel putin incerca sa il faci s ainteleaga ca ar fi putut pati el lucrul asta si nu i-ar fi placut incerca sa recuperezi banii spunandu-i sa iti dea de fiecare data cand are bani la el incat sa ii strangi pe cei 100 de lei.
Intreaba-l daca are sa te imprumute cu 100 lei si nu-i mai dai banii inapoi
ii spui dupa aia ca sti ca el ti ia luat.
Intreaba si tu prieteni lui apropiati de unde are bani, sau spune-i pur si simplu in fata ca sti ca el ti-a lluat bani si sa ti dea inapoi. Daca el i-a luat, se va pierde se va balbai se va vedea pe fata lui ca el e cel care ti-a luat bani!