| ad28forte a întrebat:

Nu am sa fac o introducere prea mare, ca sa nu bat câmpii aiurea. Mentionez ca am 18 ani. Problema este cu iubitul meu.

Totul a început in 2016, in săptămâna Pastelui, aveam 16 ani, copil mic și prost fiind, am cunoscut un băiat de 26 de ani, din cauza anturajului prost pe care îl aveam atunci. El a fost greșeala vieții mele sa spun așa. Mi-a spus din prima ca are o iubita și un copil cu ea, iar eu am acceptat asta. Ma îndrăgostisem nebunește. El lucra in străinătate, și din cauza asta nu ne puteam vedea oricând, țin sa Menționez ca iubita și copilul erau acasă iar el era singur acolo. La un momentdat mi-a propus sa merg cu el, iar primul și cel mai prost impuls a fost sa accept. Am greșit mult atunci, am fugit de acasă, m-am lăsat de școala, etc. Și de atunci stam împreuna. Merge odată pe săptămâna acasă la copil și la ea. Treaba e ca la început nu ma deranja atât de tare relația lui de acasă. In fine, vara trecută am revenit in România, și de atunci a început totul.

Începuse sa meargă destul de des acasă. INTR-o zi când s-a întors la mine mi-a spus ca săptămâna viitoare trebuie sa se ducă pana acasă sa rezolve niște acte cu casa. Am înțeles, nimic dubios. Însă noaptea a plecat cu fratele meu și un prieten nu știu in ce oraș sa își ia o mașina. Având doua telefoane unul l-a lăsat acasă, iar eu m-am uitat fără sa vreau in el, și ce sa vezi? El nu avea niciun act de rezolvat cum îmi spusese. EI urma-i sa se căsătorească! Pana la urma am acceptat și asta, îl iubeam prea mult.

Apoi a început sa o aducă in casa in care sta cu mine, spunându-i ca eu sunt sora unui prieten de-al lui. Am acceptat și asta.

Timpul trecea și mie îmi era din ce in ce mai greu, eram geloasa, numai suportam ideea de a fi pe locul doi. După sărbătorile de iarna îmi pare puțin schimbat.

Luna aceasta numai spun ca a adus-o de cel puțin 3 ori in casa cu mine.

Acum o săptămâna am fost la țara la ai mei iar el nu a venit cu mine, dar de când m-am întors in București după doua zile, e schimbat cu mine, foarte schimbat. Înainte stabilisem sa nu vorbească cu ea lângă mine. Acum numai tine cont.

Un exemplu acum 3 seri, eram in salon, erau niște prieteni la noi, eu stăteam in brațele lui când a primit un mesaj, de la ea, și i-a răspund imediat. Iar eu am plecat suparata, in Bucătărie. La 10 minute cât am fumat o Țigara a venit și el și a început sa tipe la mine, sa ma facă in toate felurile, ca de ce fac faze d-astea, ca cine sunt eu sa ii spun lui sa nu vorbească cu ea, cu toate ca ne auzeau celulari. dar eu nu i-am impus niciodată asta. Mai avea puțin și datea in mine la cât de nervos era. Am plâns toată noaptea atunci.

Înainte cu doua zile sa plec acasă, stăteam amândoi in cada, discutam. și din vorba in vorba am hotărât sa mergem 2-3 zile la munte in săptămâna mare doar noi doi.

Și in ziua in care m-am întors, am aflat ca in săptămâna mare el și-a făcut planul sa plece la munte cu nevasta.

Seara următoare când a venit din oraș, nici nu m-a băgat in seama, s-a dus sus sa se schimbe. Am urcat și eu după el, sa vad ce are, dar ce credeți, el m-a dat afara din camera.

Cam asta e povestea noastră pana in prezent. Eu vreau sa ma despart de el, dar mi-e frica, de el, de reacția lui, este foarte agresiv.

Am in plan sa ii spun când mergem acasă de Paste, acolo nu are cum sa dea in mine, de fata cu ai mei. Dar mai este o varianta, el mâine pleaca acasă, și ma bate gândul sa îl chem pe fratele meu sa ma ajute sa îmi iau bagajele și sa plec direct lasându-i doar un mesaj cu tot ce simt și de ce vreau sa fac asta.

Voi cum credeți ca e mai bine sa fac? Știu ca pare o poveste idioata, dar e povestea mea, și nu am mințit cu nimic.

In ciuda faptului ca vreau sa ma despart de el, îl iubesc mult, am renunțat la tot pentru el, prieteni, familie, școala viața, absolut tot. Știu ca după o sa-mi fie greu. Dar trebuie sa fac asta, numai suport situația asta, in ultima perioada, sunt tot mai suparata, nu îmi mai arde de nimic, plâng. am slăbit mult, fumez mult.


Vreau un sfat sau o părere la tot ce ați citit. Va rog mult, fără critici, sunt oarecum disperata și nu știu ce sa fac. Mulțumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Marian9978 a răspuns:

Se vede ce diferenta e între voi, tu il iubesti nespus si ai lăsat totul pentru el iar el nu dă doi bani pe tine, mai ales că se căsătorește fetito înțelege. Fugi mai repede de acolo că nu ai nicio sansă iti distrugi viața si mai tare. Găsește pe cineva care te merită si vede si el dragostea atât de frumoasa cum o vezi tu. Gândeste cu mintea acum altfel vei regreta mai tarziu lasa sentimentele deoparte acum căci pentru el nu inseamna nimic. MULT NOROC!

13 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Ia-ti bagajele si pleaca. Un om care poate sa o aduca pe cealalta in casa cu tine, clar nu da 2 bani pe tine.

| mihai69 a răspuns:

Trebuia să nu fi început așa ceva. Sau să renunți dacă ai văzut că nu poate nici el renunța la cealaltă.
Acum, deși e cam târziu, dacă tot te-ai decis, fă-o!
Varianta cu fratele tău mi se pare cea mai ok.
Baftă!

| Naty1 a răspuns:

Bai frate nu am crezut ca exista oameni atat de prostiti de iubire.
E clar ca ai gresit in tot si gresesti in continuare.Mai pleaca si el de acasa iar atunci ia bagajele si dute.Blocheazal pe retelele de socializare si numarul de telefon si stai undeva unde esti in siguranta, gasesteti un loc de munca si punete pe picioare pentru ca nici statul la ai tai nu iti va fi benefic.Ai plecat de acolo cu tam tam iar o data ce te intorci definitiv acasa o sa iti auzi multe reprosuri asa ca nu e bine nici acolo sa stai mult.
Ce este cert e ca el te-a luat ca si un fel de menajera sau chiar ca si pe sora lui de care are grija si nu a avut si nu are nici strop de iubire fata de tine.Nu mai merita nici un scuipat iar daca te va ameninta mergi la politie si spune-i si ca daca nu se potoleste ii spui nevestei lui tot.

| ad28forte explică (pentru Naty1):

Treaba cu ai meu e rezolvată, m-au înțeles pana la urma și sunt lângă mine acum.

| ad28forte explică (pentru ad28forte):

Iar nevestei lui degeaba ii spun, ea e conștientă ca nu ii este fidel. Nu-i pasa ce cei din jur, e un egoist, se gândește numai la el.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu mai sta cu el, nu te merita, pe tine te-a pus pe planul 2.

| Necunoscut112 a răspuns:

Cel mai ok e să îţi faci bagajul şi să ii laşi un bilet, dar ai grijă cu cine stai după, să nu vină să te caute şi să se ajungă ori la violenţă, ori la convingerea să te întorci la el.

Răspuns utilizator avertizat
| Mada1920 a răspuns:

Mda...asta da poveste de dragoste. Sentimentele tale puternice le inteleg poate mai bine ca oricine insa un lucru este sigur, el nu te iubeste deloc nici pe tine nici pe sotia sa. Cu tine a stat din atractie iar cu sotia de dragul de a avea o familie de ochii lumii. Desi ti-ai distrus o particica din viata ta ai curajul de a pleca in lipsa lui si nu te mai intoarce orice ar fi, daca te intorci sau nu pleci o sa ajungi sa iti urasti propria viata.

| AEWPenta a răspuns:

Si uite de-aia trebuie incuiate fetele cand le apuca hormonii, fiindca fac numai prostii...

| ad28forte explică:

Va mulțumesc mult pentru sfaturi, păreri, pentru ca m-ați înțeles și nu m-ați criticat. Îmi pare rău ca nu pot da funda la toată lumea?

| Mandreiv a răspuns (pentru ad28forte):

Draga, ai 18 ani din cate am inteles nu? Nu cred ca ai nimic de pierdut la varsta asta iar daca ai tai te inteleg si sunt alaturi de tine stai le ei o perioada pana se liniștește sau pana o avea nunta cu persiana cealalta ca am inteles ca asta intenționează. Strangeti lucruri, cheama pe fratele tau sa te ajute si cateva zile sau saptamani stai la ai tai. Daca lucrezi ia-ți cateva zile de concediu de odihna sau medical ai liniștește-te.Esti tinara si ai tot timpul din lume sa gasesti o persoana care te merita si sa iti faci viata cum consideri.

| Irjehdhehe a răspuns:

Bună! Acum cum eşti? Care a fost reacţia lui?