| Cosmin483 a întrebat:

Am sau aveam un prieten care abia mai în scrie. Mereu îi scriu eu primul. Doar eu încep conversația. Nu as vrea sa rupem această prietenie și vreau sa va întreb pe voi ce sa-i spun.

Răspuns Câştigător
| Dana2103 a răspuns:

Sa nu mai incerci sa i dai atentie. Arati ca tu ii oferi atentie fiindca vrei atentie. Practic o cersesti. Indiferenta atrage. Cu cat este mai interesat de o persoana, cu atat sunt mai mari sansele ca persoana sa devina pasiva, sa te ignore

14 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu ai ce sa ii spui, oamenii vin si pleaca. Nu trebuie sa stai agatat de aceasta idee de prietenie. Totul este ok oricum happy
Sigur o sa dau tu si de alte persoane mai prietenoase poate.

| Andreeush a răspuns:

Dacă tu nu îi scrii deloc el nu te caută?
În cazul acesta nu știu cum îl poți numi prieten.

| Cosmin483 explică (pentru Andreeush):

Am vorbit cu el ieri pe subiectul acesta și a spus ca are treaba (bine, îl cred) dar îl vad activ ep messenger iar el nici nu se chinuie să mă lase nici în seen. Eu de acum nu i mai scriu deloc. Dacă ar fi ceva ce mi-as dori este faptul că vreau să am un prieten. Unul singur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil şi-a pierdut interesul pentru prietenia voastră. Poate e genul de persoană care se plictiseşte repede de ceva sau de cineva şi vrea experienţe şi oameni noi împrejur.

| adriangrowinglife12 a răspuns:

Nu are rost bro, cum a zis si fata de mai sus, cand faci asta practic cersesti atentia acelei persoane, si eu faceam la fel cu o fata dar pana cand. daca cineva nu te vrea in viata lui da.i pace... nu merita efortulwinking

| Cosmin483 explică (pentru adriangrowinglife12):

Ai dreptate. Nici nu mai am nevoie de prieteni. N am avut niciodată și cred ca nu o sa am.

| adriangrowinglife12 a răspuns (pentru Cosmin483):

De prieteni ai nevoie, dar numai de prieteni adevarati, nu falsi, care te apreciaza si sunt acolo langa tine la bine si la greu, este de ajuns sa ai numai un prieten asa. Eu am unul si il am doar pe el ca prieten si imi este de ajuns.

| Cosmin483 explică (pentru adriangrowinglife12):

A, foarte tare. Eu am avut doar prieteni falși.

| adriangrowinglife12 a răspuns (pentru Cosmin483):

Mda. e greu sa gasesti un prieten adevarat... Daca vrei sa vorbim uite insta.ul meu: adrian_ioann

| ceafostodata a răspuns:

Poate ca începi tu mereu conversația pentru ca el este prea timid pentru a-ți scrie. Și eu fac la fel, dacă vrea cineva sa vorbească cu mine sa îmi dea mesaj, nu fac eu niciodată primul pas pentru a nu deranja. Poți vorbi cu el despre subiectele care îți plac sau va plac, cum mai este viata de zi cu zi și cum o mai duce.

| CosminaAndreea03 a răspuns:

Încă de mica am avut un cel mai bun prieten băiat, eu fiind fata. Ajunsesem si la statutul de "brother from another mother". Chiar si acum cateva luni spuneam ca nu ne vom despărți niciodată, si ca suntem acolo unul pentru altul pentru totdeauna. Și ce crezi? Acum nici nu mai vorbim. Dacă îi dau eu mesaj imi raspunde, dar sec. Si cum m-am săturat să fiu călcată în picioare, folosită si sa fac mereu primul pas, nici eu nu ii mai scriu. Asta e bine sa faci si tu. Sa fii indiferent. Prietenia cu sila nu se poate, crede-mă. Fiecare vine in viata noastra cu un scop. Unii vin si pleaca, alții vin si raman. Poate ca si prietenul tău face parte din prima categorie. Pune-te pe tine pe primul loc, indiferent de situatie si iti va fi bine. Succes!?

| Cosmin483 explică (pentru CosminaAndreea03):

Mersi mult. Mă gândeam să-mi închid telefonul 3 zile maxim ca atât pot și cine îmi va trimite mesaj cu ala/aia voi vorbi. Ce zici?

| CosminaAndreea03 a răspuns (pentru Cosmin483):

De ce nu? Poate fi di asta o varianta

| Cosmin483 explică (pentru CosminaAndreea03):

Perfect? Acum am observat ca te cheamă Cosmina iar pe mine Cosmin?