Poate ar trebui sa il lasi unpic sa vada cum e fara tine! Nu fa tu primul pas! I-ai tras palma aceea fiind ca o merita! Daca are iubita, de ce sa se dea la alte fete? Daca te iubea cu adevarat nu putea observa alte fete.Pentru el, in ochii lui, trebuia sa fii unica fata!
Asta inseamna sigur ca a uitat de frumusetea ta si acum, te-a pacalit cum, poate a facut si cu alte fete, si, va mai pacali si altele!
Inseamna ca nu te iubeste cu adevarat!
Il poti intreba daca te mai iubeste cu adevarat! Daca va raspunde,, da'' ii spui:,, Bun, vom fi impreuna numai noi 2, iar pentru mine baieti si pentru tine fete nu vor mai exista! Vom fi doar noi doi! Daca cumva te vei mai da la alte fete, eu voi pune capat relatiei noastre pentru totdeauna si iti va parea rau!''
daca va spune,, nu'' trebuie sa treci peste asta cum stiu ca ai mai facut-o de atatea ori! Esti o fata puternica, draguta si nu cred ca tu vei suferi dupa acest baiat!
Paa
Mama cat d greu a fost sa inteleg ce ai scris
invata te rog sa te exprimi.sa le luam p rand:
in primul rand solutia nu era sa dai in el, ci sa stai d vb cu el cat mai omenesc posibil si sa ii explici ca tu nu vrei sa isi bata joc d aia fata.trebuia sa ii zici ca te afecteaza ceea ce face.violenta nu e niciodata o solutie! daca esti violenta incearca sa schimbi asta la tine, deoarece asta o sa iti aduca probleme mult mai mari p viitor.
in al doilea rand nici un om nu se tine in lesa. oricat d iubit ti-ar fi are si el o viata proprie si personala, o intimitate, p care se presupune ca tu ar trebui sa i-o respecti.nu esti stapanul lui asa cum nici el nu e stapanaul tau.
in al treilea rand nu ar mai trebui sa asculti d acea fata care iti da niste "sfaturi: atat d "bune". ar trebui sa stai si sa te gandesti d 2 ori inainte sa faci ceva, sa iei deciziile singura, si nu sa asculti d orice fata care sustine ca iti cunoaste iubitul. oricat d veri ar fi ei nu cred ca iti cuoaste iubitul mai bine ca tine.
nu mi se pare f frumos nici ceea ce a facut el, asa ca solutia ar fi sa iti ceri si tu scuze d el, dar ar trebui sa isi ceara scuze si el atat d la tine, cat si d la fata d care vroia sa isi bata joc.
sper ca ai inteles ce vreau sa spun si sper ca te-am ajutat!
Asa e el, sunt unii baieti care se uita dupa altele cand se saruta cu iubitele, daca iti vine sa crezi![]()
Suna-l si zii ca iti pare rau, doar ca la momentul acela erai suparata pe comportamentul lui.Indulceste-l,sper sa-ti mearga
. Sper sa-mi mearga si mie![]()
Bafta.
Pai da`i un mesaj sau suna -l, cere`ti scuze, da si el sa`si ceara scuze si sa nu mai faca asa, si spune`i sa se puna in locu tau, stind ca aleia ii place de el, iar el pune paie pe foc ma intelegi da?
daca nu`i convine inseamna ca e un fustangiu
Lasa-l in pace, ii va trece! A meritat acea palma, nu-ti mai face atatea griji, nu esti singura fata care a palmuit un baiat si el nu e singurul baiat care a luat o palma. Sa zica mersi ca nu a luat-o de la unul
De ce sa iti ceri tu scuze? Din moment ce el face gesturi pe care nu ar trebui sa le faca un baiat care este cu o fata. Stai linistita, tot el te va cauta.