| Tukann a întrebat:

Am vorbit cu o fata timp de un an aproape...dar din pacate a luat decizia de a se intoarce la fostul. Chestia e ca m-am îndrăgostit intr-un fel de fata asta si uneori nu mi-o pot scoate din minte ...imi mai scria pe Facebook si iar ma zapacea. Vreo solutie cum as putea sa o uit? Parere?

Răspuns Câştigător
| porcarumadalina a răspuns:

Parerea mea ar fi, sa te uiti in spatele tau, sunt sigură ca este o fata care ar fi inebunita dupa tine, insa incearca sa iti arate asta, dar tu nu o bagi in seama
Daca o sa incerci sa iubesti pe cel care te iubeste si nu pe cel cel iubesti, o sa fie o relatie perfecta.
O spun din propria experienta.
Pupici.

| Tukann explică (pentru porcarumadalina):

Probabil.ca au fost multe care ma plac dar din cate le stiu niciuna nu m-a atras. Multumesc

| porcarumadalina a răspuns (pentru Tukann):

Pai noi mereu ne indragostim de persoanele care iubesc pe altcineva
Totusi ar fi bine sa incerci

5 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Da-i block ca sa nu mai vezi nimic de la ea, blocheaza si sterge tot ce tine de ea, apoi gandeste-te la alta fata, vorbeste cu alte fete ca sa iti iei atentia dintr-o parte si sa te uiti in alta, asa o sa o uiti sau există varianta simplă, apucate de gaming.

| Skyo a răspuns:

Iti zic din propia mea experienta.

1. Por si simplu nu te mai gandi la acea fata de loc.

2. Daca nu te lasa in pace dai block pe Facebook sau nu o baga in seama.

3. Joacte gta5 vreo 10 ore sau csgo si culcate la ora 1:30 -

4. Dupa iti recomand sa asculti muzica anti-stres sau de relaxare.

5. Daca sunteti prieteni sau colegi de clasa, nu iti recomand sa ai dai block pe facbook. Ca dupa aia nu te va mai baga in seama niciodata cand o sa te vada pe drum sau la scoala, dupa aia o sa intreaba cine e ala care ma saluta, nu l-am

vazut in viata mea.

6. Daca cumva esti indrogostit de acea fata, iti recomand sa nu faci aia cu block si sa ai spui clar pe Facebook: (Tu): Buna, pot sa te intreb si eu ceva ca intre prieteni (Ea) Da.

(Tu) M-am indrogostit de tine dar nu te pot scoate din minti, te rog si eu ceva nu mai imi raspunde pe Facebook.

Si dupa aia, dupa conversatia asta nu o sa iti mai raspunda pe (Facebook), Desigur o sa te mai bage in seama pe drum, dar nu o sa iti mai vorbeasca pe facbook.

| Anonima9182anonima9182 a răspuns:

Ai putea sa ii spui sa luati o pauza din a vorbi
Iar apoi, cu timpul o vei uita (ma refer ca o sa dispara atractia) iar apoi puteti vorbi iar
Dar trebuie sa te si convingi sa nu ti placa iar de ea