anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vorbit mai deschis cu unul din prietenii mei, chiar cel mai bun. le care il consider fratele meu mai mic din alta mama cu care ma comport asa cum fatele meu mai mare nu a facut o cu mine. Iar aseara am vorbit mai deschis cu el ( de obicei numai eu vorbeam se cum ma simt) si mi-a spus ca e trist, obosit ( nu fizic), nu are chef de nimic ( s-a mutat in alt liceu... greu cu acomodarea si chestiile astea) si ma simt ingrozitor ca nu l pot ajuta in acest sens. Insa imi fac griji la ce a spus legat de oboseala si niciun chef, mai ales ca inainte mi-a spus ca el crede ca intra in depresie..si nu vreau sa se intample asta pentru ca eu am avut o pe pielea mea si el a fost singurul care m-a salvat. Oare ar trebui sa l intreb zilnic cum se simte? Cum e? Daca are ceva de spus ca sa se descarce? Sunt deschis la lucruri din astea insa el niciodata nu mi-a spus nimic

2 răspunsuri:
| Superman1243 a răspuns:

Sunteti prieteni buni, tovarasi, du-te si spune-i: "ba hai la un biliard, la un suc" sau ce mai faceti voi si dupa intreaba-l cum se simte si insista si dai de inteles ca vrei sa il ajuti. In cazul in care e intr-o depresie din care crezi ca nu il poti scoate trebuie sa mergi sa vorbesti cu parintii lui, poate ar fi bine sa se transfere el in clasa cu tine sau amandoi in alt loc.
Oricum respect omule! Ma bucur ca mai exista oameni ca si tine, care se gandesc si ar face orice pentru un prieten!
Bafta in continuare!winking

| NevermindXEXEXD a răspuns (pentru Superman1243):

Crede-ma ca as fi dat orice sa fiu in aceeasi clasa cu el insa nu se poate. El sta in alt oras si deja nu n-am mai vauzt de un timp, anul asta am bac-ul si nu am cand sa mai ajung pe la el, el nu poate veni aici pentru ca nu se descurca. Aseara i am trimis o poza gasita cu ceva gen "eticheteaza ti prietenul aflat la distanta pe care vrei sa l vezi". Am sa fac tot posibilul ca in primavara sa il vad sad