Buna! nu stiu ce treaba are un barbat de 50 de ani sa comenteze intr-un forum despre probleme de adolescenti (am vazut ca isi da si parerea despre sanii fetelor de 12 ani) si sa ti spuna ca probabil are legatura cu comportamentul tau (fara sa te cunoasca). tu iti stii situatia cel mai bine si poti sa te gandesti sa vezi daca ai contribuit tu cu ceva, dar parerea mea e ca ar trebui sa incerci sa iei legatura cu prietenele tale vechi si sa le explici prin ce ai trecut. nu e nicio rusine si imi pare rau ca ai avut o perioada asa grea. mult succes si tine minte ca mereu poti incepe de la capat!
Multumesc!
Se pare ca sunteti cam de aceeasi varsta si cu aceeasi experienta de viata. Sfaturile unora cu mai multa experienta in lumea asta conteaza.
Mentin raspunsul meu de dinainte, este logic ca ea sa aiba ceva probleme de socializare daca a avut prietene si acum nu mai are.
Nu stiu cata experienta de viata are o persoana care la 50 de ani e #5 la dat raspunsuri pe TPU ) degeaba traiesti o jumatate de viata daca ai conceptii de astea. vedeti va de persoanele de varsta dvs. ca sunteti cam dubios. iar pentru OP, din nou, nu e nicio rusine si nu cred ca ai facut tu ceva gresit, nu asculta toti frustratii de pe internet care si proiecteaza traumele
Serios? Faci parte din generatia care acceptă sfaturi doar de la cine vrei si de aceeasi varsta cu tine?
Alea nu sunt sfaturi.
Daca ea la 20 de ani nu are prietene, ce intelegi din asta?
Sau te deranjeaza persoanele care au peste 50 de ani si dau sfaturi?
Cred ca nu le accepti nici pe ale parintilor.
Tu deja dai niste raspunsuri foarte rautacioase, si nu cred ca eu ti-am vorbit tie in felul asta.Eu doar am pus o intrebare, nu ti-am cerut tie sa iti dai cu parerea ca nu am eu prietene. Spune-mi tu ca vad ca esti mai deștept, ce intelegi tu daca eu nu am prietene?
Cunosti mult prea putine despre o persoana, si iti dai cu parerea ca sunt nu stiu cum, fara ca eu sa iti fi spus tie asta.De tinut minte la viitoarea intrebare sa mentionez ca vreau raspunsuri de la cineva din categoria mea de varsta, ca vad ca dumneata esti mult prea implicat la varsta ta in problemele adolescentiilor, si ai foarte mult timp liber pe care il gestionezi prost.Gaseste-ti o ocupatie.
E normal sa ti se para rautacioase, pentru ca nu iti dau raspunsurile pe care vrei sa le auzi. O fac pentru ca am un copil, fată, pentru informarea ta si a Biancăi, care a avut asemenea probleme cand era adolescentă si acum este la casa ei.
Ghici ce, sfaturile mele au ajutat-o.
Pentru ca le-a acceptat pe ale mele, nu pe ale unei „colege de generatie", la fel de lipsita de experienta ca si ea.
Nu spui de ce s-a rupt legatura cu prietenele pe care le-ai avut.
Cred că din cauza unui anumit comportament al tău față de ele.
Daca aveam un comportament urat fata de ele mentionam asta de la bun inceput, nu puneam intrebari aiurea si fara rost.Nu a fost vorba de asta, pur si simplu am avut o perioada grea si m-am distantat de ele, in niciun caz un comportament urat.
Nu te opreste nimeni sa reiei legatura cu prietenele tale "vechi".
Iti vei face prietene noi, nu-ti face griji.
Prietenii sunt langa tine atat timp cat rezonezi cu ei.
Ai putea sa te apuci de un sport, fetele adora sportivii, mai ales footbalistii, sa iti schimbi cercul de prieteni, sa cunosti mai multi oameni noi din medii diferite, din locuri diferita.O schimbare!
Cred ca ai inteles putin cam gresit contextul.Sunt fata in primul rand, si cand am spus prietene chiar la asta m-am referit, nu iubite. Oricum multumesc
Vezi ca dând nefolositor la un raspuns folositor, poate să-ti aduca probleme pe site.
Nu da nefolositor doar daca nu mă placi.
Cine ti-a spus ca nu te plac? Și tu ai mai dat răspunsuri nefolositoare din când in când.Îmi poți spune mie și lui Kufu ce useri crezi ca suntem?
Credeam ca nu ma placi.
Kufu stie prea multe doar pentru 4 luni de cand are acest cont.
TeleaMatei întreabă: