| andreeaskumpic a întrebat:

Astazi sora mea implineste 18 ani, am dat comanda la o perna personalizata cu o poza cu noi doua si ma gandeam sa-i ma fac pe o foaie pe calculator ceva gen,, 18 lucruri pentru care te iubesc,, sau o scrisoare gen,, Surioara mea eu...,, nu sunt inca hotarata si am timp doar pana la 15 : 30 - 16:00! Astept sugestii si idei! Rapid! Funda

2 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Buna Andreea! Eu unul sunt baiat dar sincer... ceea ce ai spus tu mi se pare mai mult decat suficient. Ai niste idei foarte bune si foarte dragute, mai ales aceea cu 18 lucruri pentru care te iubesc. O simpla scrisoare este doar o scrisoare pana la urma chiar daca este venita din inima dar acea foaie cu motivele respective este un lucru cu adevarat special care cred ca ar face-o sa se simta foarte bine... daca as fii in locul ei mi-ar da lacrimile de fericire sa primesc asa ceva de la surioara mea care ma iubeste atat de mult.
Eu unul zic ca acea varianta este una excelenta, o s-o emotioneze foarte mult si o sa-i placa, ai incredere!
Este de ajuns, perna si acea foaie sunt suficient. Orice cadou venit din sufletul surorii tale este unul bun. Ai niste idei foarte bune de cadouri. Daca as fii in locul tau as completa repede acea foaie cu motivele intrucat mi se pare o idee excelenta, nu una buna!
Nu prea mai ai timp de scrisoare deci lasa asa. Bafta! Sper sa-i placa! Deci dupa mine foaia si perna reprezinta un cadou foarte reusit.

| Rebeka88 a răspuns:

Chestia cu 18 motive pentru care te iubesc e foarte sweet dar o idee ar fi ca la o vârsta/vârste (din lista 6 7 8... )sa spui un moment in care a facut imposibilul ca sa te ajute. happy (P.S. sora mea a făcut (anul trecut la majoratul meu) un album cu fotografi și la sfârșit a scris un moment din asta.( când era sa fie violata și am salvat-o eu.scuze nu cred ca te interesa dar m-ai indus într-o stare de nostalgie) SUCCES! :*