| Lexiiii a întrebat:

Ati simtit vreodata ca toata lumea se schimba si doar voi ramaneti pe loc? Ca toate acele persoane care odata va intelegeau si va erau alaturi acuma nu mai fac asta?


Eu simt asta de ceva vreme, si nu este doar o stare ca altele si ca imi va trece in scurta vreme. Pur si simplu, prietenele cele mai bune, care odata puteam sa le spun totul, astazi sunt ca niste straine pentru mine. Nu reusesc sa ma mai inteleg deloc cu ele.

Mai pe scurt, din clasa a9-a sunt colega cu R si A. Ele 2 nu s-au suportat niciodata, eu mereu am fost sa zis asa la mijloc. Se barfeau una pe alta. Acuma eu sunt a 12-a, si ma bucur ca au reusit intr-un final sa se inteleaga, cred eu. Pentru ca R, era mereu pornita pe ea, si incerca sa o atace de la orice chestie. Si asta chiar ea e tipa care ma da la o parte pentru A. Ele mereu ziceau ca suntem,, toate 3,, .Mie nu mi-s-a parut niciodata asa, din simplu fapt ca nu mi-se pare o preietenie daca se barfeste mereu.
Am vorbit cu fiecare in parte, dar situatia nu s schimbat, R imi zice mereu ca eu m-am schimbat si ce de aici se trage tot.
Nu e adevarat. Trebuie sa fie mereu cum vrea ea. Si la ea este o chestie mai ciudata ca are prieten, si mai mereu sta cu el, efectiv nu poate sa iasa niciodata dupa ora 3, ca se vede cu el. Ce mai iesim in oras la o cafea sau ceva de gen este in timpul scolii. Sa nu mai zic ca nu a dormit niciodata la mine sau eu la ea, sau sa facem chestii de genu'.
In schimb A, are si ea prieten, dar ea isi mai face timp pentru mine. Cu ea pot sa zic ca am facut multe. Si am mers mai peste tot.
R, mai este si egoista, ca nu ii convine daca ies cu A, sau alte prietene. Dar ce pot sa fac, ele au prieten si automat daca eu nu am, trebuie sa mai am si alte prietene pe langa, nu pot sa stau singura mereu.
Este ciudat, si in ultimul timp nu ma mai simt eu cand sunt cu ele. Ma fac sa ma simt mereu rau. Si nu inteleg unde gresesc si ce fac rau.

| TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Lexi,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

Asociatia Telefonul Copilului
2 răspunsuri:
| MadaRap a răspuns:

Te inteleg perfect, exact acelasi lucru mi se intampla si mie. Este o perioada foarte "sensibile" si trebuie sa iti faci mai mult timp pentru tine. Stiu ca e foarte greu, dar incearca sa-ti faci prieteni noi, sa iesi la un suc in oras, sa uiti de toate aceste lucruri. Ele isi vor da seama ca nu au procedat corect uitandu-te, dar mai tarziu. Gaseste-ti niste prietene care sa te aprecieze pentru ceea ce esti, sa te inteleaga, sa va ajutati, sa va dati sfaturi. In ziua de azi nu prea mai exista prieteni adevarati, deci trebuia sa te astepti la orice! happy