| qieiqpalz a întrebat:

Bă..frate iubita mea nu mi-a scris 1 data de cand suntem impreuna...ce sa fac? Tot eu, tot eu si i-am zis sa mai dea si ea un semn de viata si nimic..vi se pare normal?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Depoka a răspuns:

Intr-o relație este nevoie de doi! Două persoane și la bine si la greu. Depinde de mulți factori... de durata relației ( dar nu cred ca este cazul cum ca ati fi de câteva zile împreună). Poate are gândul de a nu te "sufoca" sau tu sa crezi despre ea ca se bagă degeaba etc. Poate nu e cea mai bună variantă, dar daca i-ai spus sa te caute si ea nimic, atunci nu-i mai da nici tu un semn de viață ceva timp si atunci sa vedem rezultatul. Iar daca iti va cere "socoteală " ca de ce nu i-ai scris ii răspunzi ca așa te simțeai si tu când ea proceda la fel.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aia nu te iubeste a facut misto de tine

| qieiqpalz explică (pentru mgtow):

Ma iubeste.dar orgoliu ala feminin o strica

| Donsavas a răspuns:

Cand exista iubire, nu mai exista orgoliu. Nu mai face greseala de a cere sau de a te astepta ca altii sa faca ceva pentru tine. Cine te iubeste, va face orice ii sta in putere sa arate asta.

| qieiqpalz explică (pentru Donsavas):

Pacat ca nu pot sa iti dau ca mesaj castigator e genial ce ai zis tu acolo!

| Donsavas a răspuns (pentru qieiqpalz):

Iti multumesc oricum pentru mesaj! Mult noroc cu relațiile astea!

| Antopuff a răspuns:

De unde stii ca te iubeste?laughing si care orgoliu ca daca o interesai asa tare crede-ma ca iti dădea mesaj.

| qieiqpalz explică (pentru Antopuff):

A lasat 3 baieti care erau muult mai populari si care aratau muult mai bine decat mine...

| Antopuff a răspuns (pentru qieiqpalz):

Popularitatea si frumusetea sunt supraestimate.

Si inteleg faptul ca băiatul ar trebui sa bage în seamă si chestii daaar uneori daca o interesai sau tinea la tine te cauta ea. Ar fi bine să mă înșel dar nu cred.

| qieiqpalz explică (pentru Antopuff):

Nu ma refer neaparat la frumusete..gen eu is gras si in tara asta grasii is foartr prost catalogati+nu ma imbrac cine stie ce nu sunt popular deloc

Cum iti ziceam, sunt supraestimate chestiile astea. Probabil că pe prietena ta a atras-o altceva si nu aspectul fizic(si greutatea e tot parte din aspect fizic). De existat ceva sigur exista de nu este ea foarte implicată în relatie. Cat despre începutul conversatiilor cu tot orgoliul, o fata mai da din cand in cand mesaje prima.