| Kinezuu a întrebat:

Bah fratilor cum se face ca nu reusesc sa imi fac o prietena.Pe orice fata care pun ochii si imi place de ea ori sunt refuzat ori se face ca are prieten ori numai inteleg eu nimic.Chiar asa ghinionist sunt? Am ajuns la o cocluzie poate sunt blestemat de nu ajung sa am parte de fete am dreq 17 ani mi sa luat sa fiu singur nu oi fi nici vreun fat frunos dar nici vreun urat. Bun poate voi o sa zic ziceti la com sa mai am rabdare ca o sa vina si soarele pe strada mea sau sa caut ca un idiot ei bine sa nu ziceti asa ca cuvinetele astea le aud tot timpu.Cum frate sa mai am rabdare cand vad toti uratii cu fete frumoase imi vine ori sa ma impusc eu ori sa ii impusc pe ei ca toti cretini au noroc in ziua de azi si pe deasupra imi mai mere si prost astept raspunsuri.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cam asa e viatalaughing
Asta vad si eu in fiecare zilaughing
Ca nu reusesti sa iti faci o iubita asta nu e cine stie ce... bine ca nu ai altceva laughing. Tu vezi doar fete frumoase cu baietii nu tocmai frumosi. De ce? Fiindca asta vrei sa vezi. De ce nu te uiti si la fete mai putin dragute? Sa nu rada prietenii tai? Sunt sigura ca, daca ai deschide mai bine ochii ai observa multe fete cu care ai ce vorbi, care se comporta frumos, care stiu si sa se distreze si care sunt istete. Este exclus faptul ca ai ghinion. Fetele frumoase ca si baietii frumosi isi aleg parteneri pe masura pentru a "nu pica prost" in fata prietenilor. Daca iubitii lor mai au si bani e ok laughing.
Zici ca esti refuzat... te-ai intrebat de ce? Poate fi chiar comportamentul tau sau limbajul. Nu trebuie sa pari un disperat. [ scuza-mi limbajul ]

9 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Nu stiu, poate ca fetele vad disperarea care o ai.Incearca sa pari mai linistit, mai multa vrajeala thinking
Stiu multi baieti in situatia ta, care ar putea avea lejer orice fata la fizicul lor, dar ceva ii indeparteazá, sunt respingatori atunci cand deschid gura (si nu ma refer ca le miroase laughing )
Nu cred ca o sa-ti raspunda nimeni obiectiv, totul depinde de tine si de fata pe care ai pus ochii.Ar fi tare acum sa-ti desfasor niste replici de agatathee hee. Increderea conteaza cel mai mult, se pare ca incepi sa ti-o pierzi si asta te dezavantajeaza si mai mult. Fetele simt cand nu esti stapan pe tine.Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii si tu mai indraznet dar nu disperat. si mai ales fii amuzant si politicos. vorbeste frumos, si imbracate elegant.iesi pe piata, lasate vazut, si dorit.semnale vor veni.si atunci ataci. judeca precum ele.vezi ce le place si poartate ca atare.fii vanator, dar nu fiara.ci unul care intinde latul usooor si prinde pasarica.

| Vizitiul a răspuns:

Incearca sa devii mai indiferent, din ce insisti mai mult, ele te refuza si mai tare...

Răspuns utilizator avertizat
| Melly a răspuns:

Id meu e mely_bv95 daca vrei sa ne inpretenim:pe si sunt fatatongue

| viatadecacatt a răspuns:

Daca ma crezi ca si eu sunt la fellaughing)
Cum pun si eu ochii pe unu face ce face gaseste scuze etc.
Pai si daca nu vrei sa iti mai zicem"o sa iti gasesti cu timpul" ce altceva vrei sa zicem?
Cauta cauta nu te da batut ep hi5, pe mess chiar si pe aici speranta moare ultimasmug

| monyblack a răspuns:

Mai cunosc baieti in situatia asta. da'ti si tu id-ul ca mass sau pune'l pe hi5 si incearca sa cunosti mai multa lume happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreu id'ul tau rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau*