Nu sunt băiat, dar îmi spun totuși părerea. Dau dovadă de neseriozitate si imaturitate. De multe ori omul prea insistent devine enervant. Cu măsură, pe un ton glumeț, se acceptă să fii si putin insistent.Te mai amuzi. Dar dacă vorbim de "mult prea insistent" deja se depășeste măsura...
Bună Alina!
Fetele sunt foarte modeste şi sociabile, aşa vreau să fie o fată şi mai rar cu simţul umorului multe sunt timide. N-am nimic cu ele nimeni nu-i perfect dar uneori fetele sunt atrase într-un cerc în care sunt păcălite şi batjocorâte!
O seară minunată!
Depinde. Fetele insistente pot fi atragatoare daca stiu cum, cat si unde sa insiste. Cele care insista exagerat de mult ne pun pe ganduri - ne imaginam ca au probleme la "mansarda" si le etichetam cu "de evitat"! Dupa ce reusesc sa atraga atentia si din insistenta lor rezulta o relatie, multe dintre ele cad in capcana de a transforma insistenta in "dictatura" si asta e foarte daunator. Vezi cate unul amarat, plouat care nu poate iesi cu tine la o bere, la un meci si nu poate face nimic altceva fara sa ceara voie si ti se rupe inima
) Ce sa facem daca va iubim
)
Cred ca ar trebui de raspuns cu aceeasi moneda, la fel prin insistenta...atunci se vor completa reciproc si vor deveni pereche
Gavrilutadaniel întreabă: