Barbatii adevarati detesta mimozele, femia trebuie sa fie vulpita, nu printesa.
"colanti cat mai stramti" . femeie in societate nebuna in pat sau ceva de genul a?
Cred ca majoritatea prefera a 2 varianta.plus ca un baiat daca vede o fata ca are mai multi muschii ca el sau ca e mai priceputa in treburi baietesti k el se poate simti intimidat.
Eu nu sunt foarte bun la a da detalii, cine cunoaste la ce ma refer stie despre ce vorbesc O femeie adevarata trebuie sa stie sa excite un barbat fara a fi vulgara. Trebuie sa cunoasca complementele circumstantiale de timp, de loc si de mod : ''unde'' ''cand'' si ''cum''. Ce-i drept pentru asta iti trebuie nitel scoala vietii, putina maturitate si putina viclenie in gandire, n-o sa vezi o pustoaica de 20 de ani in stare sa faca ce spun eu.
De ce trebuie să fie numa' extreme? De ce nu poate fi ceva între ele? Sfat de la mine: nimănui, nici băieţilor, nici fetelor nu le plac extremele.
Deocamdată, în România, la Jocurile Olimpice, medaliile vin mai mult de la fete, decât de la băieţi. La fel şi recunoaşterea internaţională.
PS: Ţie îţi place un băiat mai feminin (e mai sensibil, nu se pricepe deloc la sporturi, se comporta uneori copilareste, da impresia ca are nevoie de protectie) sau un băiat care joaca fotbal, prefera tenesi, asculta Rap, e foarte rebel, nu ii place sa se aranjeze, nu plange niciodata, e foarte priceput la sport, are muschi, injura, fumeaza?
A fi feminină nu înseamnă neapărat, a fi o mimoză. Ori un top-model. Nu înseamnă neapărat a purta decolteuri adânci, unghii/gene false, ori tocuri foarte înalte. Există femei care, chiar dacă au o personalitate puternică, știu să fie delicate. În gesturi, în atitudine... Știu să aibă un surâs dulce. Își păstrează feminitatea, chiar dacă adoptă o ținută sport, fiindcă știu să își acorde atenție, să se îngrijească de frumusețea lor.
Că sunt(em) mai vulpițe, mai poznașe, ori mai năbădăioase, mai știi, poate că asta ne sporește farmecul.
Acum, dacă tu preferi femeia în "colanți cât mai strâmți" (eu nu am văzut și colanți largi) ai tu interesul tău. Noi nu ne băgăm... : ))
A, si sa faca sax oral, neaparat Asta e criteriu de departajare.
Dacă tot îți plac vulpițele... : ))
http://www.dailymotion.com/video/xwu7o_drague-a-l-hotel_fun
-->www.youtube.com/watch?v=wAxl1xfwGoY
Asta ca o paralela la subiect.