Să am deja 3 măsele cariate (pentru că toate erau ingrijite, fără pete, și tratate cu plomb)
Care e natura relatiei dintre voi? Vad ca tu esti menajera lui la momentul asta. Daca nu ai bani de o chirie singura si nici job stabil (ceea ce nu cred ca ai) ar fi o varianta sa-ti iei un apartament de 2 camere cu o prietena si sa platesti in jur de 1000 lei dar tot cred ca e mult. Aici la individul asta nu platesti nimic? Ar mai fi o solutie sa mai ramai o perioada la el dar sa il ignori total, adica sa nu mai aveti treaba unul cu altul dpdv intim si sa continui sa fii menajera lui pentru ca daca nu o sa faci chiar nimic o sa te dea el afara
Caut loc de muncă, dar în orășelul ăsta mic nu prea mai găsesc. strigător la cer. nu mai știu ce să fac
Pai daca nu te tine nimic acolo in oras, nici macar familia, de ce sa ramai?
Nici nu știu cum să încep, vreau doar un loc de muncă stabil, și o chirie a mea, și nu știu cum să dau startul
Opa, câtă similaritate cu povestile lui FatimaS aka Cora0101 aka whatever. Mai sa fie.
La faza cu dormitul in boxeri, nu te agita, ca majoritatea barbatilor dorm in boxeri. Insa la restul, da, omul este un parazit din pacate
.
Mai strange niste bani, cat sa ai macar de 4-5 ori chiria respectiva si apoi poti incepe sa te muti cu chirie in alta parte daca iti permiti. Fa-ti bagajele si pleaca, daca te deranjeaza atat de tare.
Mi aș strange bani, dar nu știu cum pentru că aici în orășelul ăsta mic nu PREA se angajează. La mine e problema cu banul, dacă am suma aia necesară, și mâine aș fi plecat
Nu-mi dau seama despre ce vorbești, dar dacă te simți ofensat doar pentru că un băiat a dat dovadă de nesimțirea lui, nu ai de ce să te simți aici, pentru că nu am generalizat pe toți
Fii liniștită, nu am avut de ce să mă simt ofensat. Spuneam doar că o poveste similara și exprimări similare (străchini de mâncare), descrieri similare (oraș mic, nu sunt locuri de munca) le avea un utilizator (fata) care crea polemici și drame de zeci de mesaj interminabile cu același calapod. Daca îmi spui ca orășelul e și în Moldova atunci e și mai mare asemănarea. Toate bune
Nu, nu sunt în Moldova. Eu doar am descris ce face tipul ăsta. Și mai rău, acum se folosește de mila mea, știind că acolo am punctul slab. Repet, nu generalizez, am mai dat de persoane ca lumea (nu musai să fiu în relație cu ele), dar tipul ăsta e prea de tot. Așa dacă e să-l fi jignit, să-l fac pr0st etc. Poate așa mai ziceai, eu am povestit cam ce mi se întâmpla în locuința cu el
Ok. Deci înțelegem din ce ne-ai spus că aveți o relație nu-i așa? Dar (nu știu ce vârstă ai tu) nu ai ajuns ca la vârsta ta sa ingrijesti o putoare de om de 28 de ani. Lasa-l in mizeria lui și pleacă unde vezi cu ochii. Sunt destui bărbați harnici și pentru care ordinea și curățenia sunt importante. Baftă.