| diass a întrebat:

Bumă tou
Am 15 ani si am un iubit ieri mama a aflat și ia trimis niște mesaje foarte urâte ca să mă lase în pace..foarte urâte în care la jignit.el mi-a dat mie mesajele și nici nu pot sa zic cat de tare am ramas socata! apoi ne am certat foarte tare pentru că eu negam ca mesajele le ar fi trimis mama mea.Și am vrut sa ma despart de el pentru că mi s-a facut rau si am zis ca nu merita sa primeasca asa ceva, el merita altceva mai bunwinking
Și toti ma sfatuiau sa fiu tare. apoi n am putut sa o fac si nu m-am putut desparti de el pentru ca l iubesc prea tare

4 răspunsuri:
| nustiucesapunlanick a răspuns:

Vezi-ti de copilaria ta, fetito si lasa ***.

| UnTipObisnuit a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu mama ta pe tema asta. (mama ta le-a trimis, asa am inteles) Nu mi se pare corect sa-l jigneasca e ca si cum te-ar jigni pe tine. Spune-i ca sentimentele tale sunt foarte importnate pentru tine si ca-l iubesti. Nu fa aceeasi greseala ca mine. Si eu am iubit o persoana foarte mult, dar m-am despartit de ea cam din aceleasi motive, iar acum sunt in depresie si cu gandul doar la ea...era sa-mi si tai venele...te rog nu fa ceva ce stii ce vei regreta. Sunt sigur ca mama ta te va intelege.
A da si ignore oamenii care spun "vai ai 15 ani esti prea mica pentru relatii" fa ceea ce simti....succes!winking

| Xdreaper21 a răspuns:

1 zi lu mă-ta sa isi vada de treaba ei si ca nu e treaba ei cu cine te pupi si cui ii oferi iubirea ta poate te ***
Ameninto ca vei pleca de acasa si te vei lasa de scoala si o sa mai vii foarte rar ca sa vinzi lucruri sa cumperi iarba sau alte droguri
Si daca tot nu te lasa, o faci(te duci la o bunica din oras si atunci cand mă-ta e la serviciu tu iei cate ceva si il tii acolo la bunicata cand vor veni sa te caute acolo iesi afara si ascuzni lucrurile tale si cele luate din casa alea din casa sa fie mici si super valoroase

| mentholinks a răspuns:

Si noi crezi ca te putem ajuta? Astfel de probleme trebuie sa le rezolvi tu dar de obicei cand parintii sunt batuti in cap nu prea ai ce face.