| AnaTeodora122 a întrebat:

Buna, am 16 ani și am o relație cu un băiat de 25... avem o relație foarte ok și ne iubim foarte mult. Părinții lui sunt de acord cu noi, la fel și mama, dar tata nu. Am o relație foarte proasta cu ai mei și de aceea as vrea sa merg sa ma mut la el pentru a-mi găsi liniștea și refugiul acolo. Dar imi este frica sa nu cheme tata politia sau orice altceva ce poată sa ii facă ceva lui. Ajutor!

10 răspunsuri:
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Muncește lasă bărbați

| Crescent a răspuns:

Dacă nu ai 18 ani, tatăl tău ar putea chema poliția.

| Fabianaa a răspuns:

Sunt multi barbati de 20 de ani care își găsesc puștoaice de 15-16 ani, se gândesc ca sunt ușor de dus cu vorba. Povestea asta cu "vreau sa ma mut la iubi" a fost repetata de 100 de ori, am văzut atâtea fete care au exact aceeasi situație ca tine. Stai acasă, dacă iubi vrea sa te vadă te scoate la cina. "a mi găsi liniștea și refugiul acolo" o spui de parca toate probleme din lume sunt ale tale, de parca prinții tai te-ar abuza rolling on the floor

| AnaTeodora122 explică (pentru Fabianaa):

Cine a zis ca nu o fac? Ma abuzează verbal și ma denigrează tatăl meu. Pe mama o si lovește.
Si da, ai dreptate în legătură cu faptul ca poate sa ma ducă cu vorba, dar nu o face, pentru ca dacă o făcea azi nu ma mai motiva și nu mai era lângă mine. Dacă era altul în locul lui la prima faza în care dădeam de greu m ar fi lăsat. Și vreau sa plec ca să scap de stres, plans și frica. Înțelegi?

| Fabianaa a răspuns (pentru AnaTeodora122):

Da, sigur. Îți găsești liniștea lângă iubi care după ce faceți sex o sa te trimită înapoi la mămică. Scuze, dar chiar nu pot lua în serios astfel de situații. E mai sigur sa suni la protecția copilului sau sa mergi la o ruda cu care te înțelegi decât sa te muți cu ala.Au fost atâtea cazuri în care a luat o fata, i-a promis verzi și uscate și a dus-o la pr0stituti3. Cine știe ce așteptări o sa aibă de la tine.Te pune sa ii gătești sau sa speli covoare. Nu cunosc situația și detaliile, dar trebuie mereu sa iei toate situațiile în calcul.

| AnaTeodora122 explică (pentru Fabianaa):

Da știu. Și dacă ar fi fost vorba de sex atunci din nou zic, m ar fi lăsat de mult. Dar îți mustesc mult pentru sfat o sa ma gândesc gândesc la asta

| Dekle a răspuns:

Daca te muti, poate sa vina părinții după tine că încă nu ești majoră, deci ești încă responsabilitatea lor...

| AnaTeodora122 explică (pentru Dekle):

Mulțumesc pentru sfat

| PirvuDragos a răspuns:

Iubirea nu are limite