Offfffffff..........si eu am avut aceasta problema:acum cateva zile, am cazut in timp ce coboram din autobuz (am cazul drept pe genunchi). amuzant dar dureros.
Eu nu am facut nimic si a inceput sa-mi treaca atat durerea cat si roseata; mai aveam un pic pana imi trecea complec, cand, zvarrrrr.....am dat cu genunchiul in coltul de la canapea (ii un fel de "replay").
Daca consideri ca este grav poti sa consulti un medic, dar daca nu poti astepta sa se vindece (stiu ca e greu: 2 zile dupa incident nu puteam sta pe gununchi si umblam foarte greu deoarece ma durea cand indreptam piciorul).
Pai ai trebui sa consulti un medic neaparat pentru a vedea de ce te doare asa de tare si sa poate spuna ce poti face ca sa nu mai te doara.SI eu am patit asa ceva si am fost la medic si mi-a prescris ca pun gheata pe locul unde ma doare si sa fac o pauza din mers adica sa stau relaxata o vreme si mi-a dat si o crema.Te sfatuiesc sa te duci la medic si o sa-ti treaca imediat durerea ca si la mine:*Funda?
Du-te la doctor, de ce ne intrebi pe noi? Daca nu vrei sa te duci la doctor fa cum fac si eu, aseaza-te in pat si stai linistita pana iti trece.
Pune gheață pe genunchi, ia eventual calmante și mâine mergi la doctorul de familie sau dacă nu poți rezista la durere mergi la Ortopedie.Se poate să fie fisurat osul.
Nu forta piciorul incearca sa stai linistita sa nu supra-soliciti genunchiul