|

Buna, am citi pe internet despre culorile ochilor:si nu prea imi da multe informatii, vreau si eu sa stiu ce inseamna daca ai ochii albastri, verzi.caprui si negri, eu am ochii negri ff negri si am aflat ca putine persoana au ochii negri, de ce? vreau si eu niste informatii despre culorile ochilor si mai ales ochii negri... dau funda +vot si fara mistoourii va rog, scuze categoria.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ochii negri exprima pasiune si dragoste de viata. Persoanele cu ochi negri sunt persoane foarte pasionale si temperamentale. Adora provocarile si le place sa-si asume riscuri chiar daca stiu ca nu le pot face fata. Le place sa contrazica si sa fie contrazise chiar daca stiu ca nu au dreptate. La prima vedere sunt persoane inabordabile si par foarte greu de cucerit. Intr-adevar! Este extrem de greu sa privesti in ochii unei astfel de persoane si sa-i citesti sufletul. Rar va spune te iubesc, dar atunci cand o va face, cu siguranta o va face din tot sufletul si pentru ca asta simte cu adevarat. Au o rabdare infinita in relatiile cu cei din jur si se supara foarte greu. Pot trece cu vederea peste multe lucruri, insa nu vor uita niciodata o vorba ce le-a ranit orgoliul. Au tendinta de a exagera in aceasta privinta! Sunt niste persoane luptatoare din fire, iar daca ai ca prieten o astfel de persoana, fii sigura ca nu te va lasa niciodata la greu.

Ochii caprui apartin unor personalitati joviale, receptive spre nou si spre tot ceea ce inseamna relatii sociale. Este o placere sa stai de vorba cu o astfel de persoana pentru ca atunci cand vrea, chiar straluceste. Fara prea mult efort! Epateaza prin inteligenta, vorbe spirituale si sarm. Au o putere de fascinare enorma asupra celor din jur. Le place sa iubesca, dar si sa fie iubite. In dragoste, prefera intotdeauna un Catalin terestru unui luceafar de pe cer. Sunt firi sensibile, cu un simt al politetii innascut, adora romantismul, dar sunt persoane cu picioarele pe pamant. Atunci cand sunt suparate sau triste, primul lucru pe care il fac este sa puna mana pe un telefon si sa-si verse durerea cerand sfatul unui prieten. Nu sunt persoane razbunatoare, dar ajuta doar pe cei care le-au ajutat la randul lor. Principiul de viata dupa care se ghideaza este: "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!".
Ochii verzi – Persoanele cu ochii verzi stiu cum sa-si traiasca viata la maxim si sa se bucure cu adevarat de orice moment al vietii....2004 - 3853 + Vezi răspunsul întreg

2 răspunsuri:
| explică:

In mica parte ce se spune despre ochii negri mi se potriveste:extongueot trece cu vederea peste multe lucruri, insa nu vor uita niciodata o vorba ce le-a ranit orgoliul.
Rar va spune te iubesc, Sunt niste persoane luptatoare din fire si persoanele care se uita in ochii mei reactioneaza ciudat si sunt fff uimiti...iti multumesc mult pentru informatiile acordate Esmeralda.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am ochii negri ff negri app nu se vede popila blushing nu stiu ce inseamna laughing culorile ochilor big grin [hai dati cu nefolositorlaughing))) ]

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează