| Anonimus_1246 a întrebat:

am descarcat metin 2 l-am instalat...am facut cont dar cand vreau sa intru in joc imi da o eroare... crying "Windows cannot acces the specified device, part or file. You may not have the appropriate apemissions to access the item." va rog ajutati-ma. Aaaa si adica intru in disk local C acolo unde am instalat jocu si incerc sa intru de acolo idem. crying dau fundita! big grin jur
! numa ajutati-ma big grin

127 răspunsuri:
| claudiufarcas01 a răspuns:

Draivere de la placa video a ta nau fost instalate

| S7ukiGirl a răspuns:

Paii am si eu o problema asemanatoare,, nici la mine nu se deschide.si nu stiu ce sa faac//dar la tine e problema cu windowsul.reinstaleaza windowsul sau puneti altul si apoi sigur o sa mearga.winking

| DanielDani_6236 a răspuns:

Nu ai destul loc in disc asta e fundita plzz?

| DanielDani_6236 a răspuns:

Nu ai destul spatiu dissc de asta si nu te lasa sa intri fundita plzzz

| X3YONUT3X a răspuns:

Depinde ce windows ai eu am vista(am avut)si nu merge / acum am xp si merge pe vista sau pe alte windows nu merge deci te ajut/ si ai windows vista ia-ti metin tdl o sa mearga funda

| stefan10stefan a răspuns:

A jutatima si pe mine va rog cu metin2 myda repede. mai multe amanunte scrieti idul meu (stefidic)repede

| Luci2000 a răspuns:

Anonimus_1246.Depinde ce metin2 ai.Trebuie sa descarci iar si sa ii faci un folder special pentru el si pentru a merge trebuie sa ai un pc bun. Daca nu ai placa buna nu merge.Eu iti dau o idee.Descarca alt metin2 Cum ar fi www.Metin2Fun.ro pagina e aici :http://www.metin2fun.ro/