Si eu mi le rod.
da acum mi; au crescut 1 milimetru si sunt asa fericita
cand o sa fiu nervoasa o sa am ce face
)
cand te mai uiti la filme adu'ti ceva de rontzait. covrigi, popcorn, chipsuri, tot ce vrei. cand le termini pe alea adu'ti altceva.asa fac eu ![]()
doar la filme, ca in restttt... adica la ore de exemplu...n-am voie sa mananc
Uff...si eu sunt la fel
.De cand zic ca le las sa creasca... le las 2 saptamani pana mi se rupe una, j' dup'aia iar m'apuc de'nfulecat![]()
Mesteca guma, eu asa mai fac ca sa scap de tic, dar tot nu scap, se tine scai de mine
.
Tata:"dar tu crezi ca ti'am dat bani degeaba? Te'ai dus la dentist si' acum iti strici dintii cu ungiile?" asta e cea mai tare faza, pana acum imi zicea ca'mi stric unghiile, ca am mana frumoasa![]()
E greu... sper sa le las sa creasca macar putin, ca sa fiu si eu fericita
.
Bafta.
Pai inainte sa le bagi in gura gandeste-te pe ce pui mainile si cati microbi se pot ascunde sub unghii.gandeste-te cat de frumoase ar fi daca nu le-ai mai roade. daca nu te opresti, nu o sa le mai poti lasa mari.iti zic asta pentru ca am vreo 4 fenomene in clasa care au ajuns sa aiba niste unghii de tot rasul si ti-e si scarba sa te uiti la ele
(scuze de expresie) din cauza ca le rod incontinuu de foarte mult timp.so daca mai vrei sa le ai mari atunci oprestete, gandeste-te ca esti murdara pe maini inainte sa iti bagi unghiile in gura
Ms de raspuns larrii...crede-ma ca si eu sunt foarte fericita cand imi cresc putin...chiar si un milimetru. Ma bucur ca este cineva care ma intelege