| Crescent a întrebat:

Buna! Am nevoie de ceva pareri la problema mea.
Deeci, m-am despartit de prietenul meu in vacanta de vara. Faza e ca tipul nu avea timp pentru mine. Si la final, el voia sa ramanem prieteni. Eu i-am zis ca nu pot sa fiu prietena cu el.
De atunci nu am mai vorbit, pana cand a inceput scoala. Amandoi suntem in ultimul an de liceu.
L-am vazut pe holuri si asa, dar la inceput nu avea curaj sa se uite la mine, stiind amandoi ca din vina lui ne-am despartit. Dupa un timp insa, am facut contact vizual de la distanta si a durat ceva. S-a mai intamplat de cateva ori, dar apoi de putin timp a revenit la,, prefa-te ca nu o cunosti".
Noi aveam un playlist cu piese in care adăugam amandoi. A schimbat titlul acum cateva zile in ceva gen,, poti sa mai pui piese ca ascult". A inceput el sa puna cateva de dragoste, triste, din care rezulta ca ii pare rau. Am si vorbit prin snapuri acum o saptamana, pentru ca era singurul loc de unde nu il stersesem. Mi-a dat follow pe insta si mi-a apreciat o poza, iar snapurile le deschide mereu dupa cateva secunde. Faza e ca de o saptamana nu a mai zis nimic. Ieri ne-am vazut pe hol si a mai adaugat piese in playlist si atat. El e mai timid asa.
Credeti ca ar vrea sa ne impacam? Chiar nu stiu ce sa cred pentru ca odata imi da semne ca ii pare rau si mai tarziu se preface ca nu ma cunoaste.
Tin sa mentionez ca nu am mai vorbit in persoana de cand ne-am despartit.

Răspuns Câştigător
| just4ubr2015 a răspuns:

Nu iti mai face sperante desarte mai bine cauta pe altcineva care sa te respecte sa te iubeasca si sa iti arata ca meriti altceva mai bun. daca dzeu a vrut sa va despartiti inseamna ca a auzit lucruri pe care tu nu leai auzit...asa ca live goes on traieste viata iubeste si lasa trecutul in pace

Răspuns Apreciat de Editori
| giuvaier2001 a răspuns:

Iarta-ma ca poate o sa-ti dau un raspuns care poate nu e pe placul tau, dar parerea mea este ca poate ai fost putin grabita cu baiatul. In sensul ca, poate acel,, nu am timp " poate trebuia inteles diferit si, pe langa asta, faptul ca l-ai sters peste tot in afara de snap denota faptul ca ai fost putin cam toxica. Recomandarea mea este sa fii putin mai toleranta, pentru ca pana la urma nu totul se invarte in jurul tau si sa-ti urmezi sentimentele si sa lasi orgoliile de o parte, pentru ca doar tu ai de pierdut. Daca ti-a dat semne de genul, e clar ca doreste sa discutati cel putin din nou, iar restul, va descurcati. Baftawinking

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cred că aveți nevoie amândoi de vreo 2 ani, să vă maturizați.