| Larisonnn a întrebat:

Buna,am nevoie de un sfat, deci nu sunt sigura dar cred ca simt ceva pentru un coleg de clasa, si nu stiu cum e posibil pentru ca el imi era cel mai mare duşman îl uram foarte tare in clasele 1-4 ne certam doar dar din a 5-8 ne bateam ne numeam dar acum in a 9-a ne-am linistit deloc nu ne batem dar inca ne certam acum zilele trecute el a inceput parca sa vorbeasca cu mine putin mai bine decat inainte si azi când faceam limba româna ma uitam la el dupa ma uitam in caiet si când am ridicat capul inspre el, l-am vazut cum se uita la mine si eu repede am dat capul in jos, deci nu stiu imi place sau nu de el off.

1 răspuns:
| Maria_Miruna_1999_LPCx a răspuns:

Buna! Incearca sa iti dai seama ce simti pentru el, nu stiu, asigura-te ca nu este ceva trecator. Daca chiar iti place de el, iar tu crezi ca si el te place, poti incerca sa vorbesti cu el, poate ca el este prea timid sa iti spuna ce simte, poate ca el te place de mai mult timp de cat tu il placi, motiv pentru care itu vorbea asa, mai urat( uneori baietii nu stiu cum sa isi arate sentimentele). Eu zic sa incercu sa iti dai seama ce simti, mai ales daca esti prietena cu el, nu vrei sa strici o prietenie, nu?