| Anonimgirl156 a întrebat:

Bună, am o întrebare. Școala a început doar de 2 zile, dar eu simt ca totul a început foarte brusc. Toate testele, temele, învățatul, absolut orice. La școală râd, sunt super fericita și nu am treaba cu astea. Dar seara începe sa îmi intre negativism în creier și ma gândesc la scenarii foarte proaste. Toată lumea are așteptări de la mine și simt ca nu pot sa ma ridic la nivelul ala. Ma gândesc ca poate iau o nota proasta și efectiv creierul meu nu vrea sa accepte ca trebuie sa învăț. Toată vara am stat în pat și nu am avut niciun stres. Efectiv a început sa mi se facă rău fizic, adică ma doare capul și plâng și ma simt oribil. Nu stiu dacă are vreo legătură. Îmi poate spune cineva ce sa fac sau dacă exista vreun nume pentru ce am? Sau dacă vi s-a întâmplat...

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| MPersephone a răspuns:

Te-ai obisnuit cu o vara fara griji si acum brusc a ineput tot. O iei pas cu pas si vei reusi sa faci fata. Lumea nu se opreste pentru problemele si grijile noastre. Eu acum sunt la universitate si lucrez in acelasi timp. Si desi imi place universitatea si ma multumeste salariul, eu simt ca nu fac fata. Si sincer vin in fiecare zi la lucru si ma gandesc sa ii spun supervizorului meu ca m-am saturat. Dar, pana cand reusesc sa fac fata. Ideea e ca mereu vor fi genul asta de momente. Eu cand intru in ascensorul de la lucru, simt ca ma apuca panica. Inveti sa cresti si sa devii puternica. E ceva absolut normal, si eu cred ca te vei descurca. Succes.

1 răspuns:
| Andreeush a răspuns:

Se numește lene. Toată vara ai stat și ai făcut ce ai vrut, fără nici un stres iar acum că a început scoala nu ai chef să înveți.