|

Buna TPU!

Mă confrunt cu o problema groaznica care nu îmi dă pace.

Mie mi-a plăcut de un tip timp de un an.In acea perioadă lui i-a plăcut de alta fata.Ok, am trecut de aceasta fază. Dupa tot acest timp când să înceapă liceul, mi-am dat seama că lui îi place de mine.Tot timpul flirta cu mine și eu cu el și era totul bine.Problema era că nici unul dintre noi nu am putut face primul pas.

Eu eram inebunita după el la modul serios.Era singurul băiat care mi-a atras atenția din prima.

Problema cu care mă confrunt a apărut brusc, fara un motiv justificat acum o săptămână intr-o zi. Dintr-o dată mi-am pierdut toată admirația față de el și nu înțeleg de ce.Problema este că lui îi place încă de mine și mă simt ingrozitor.

Ce pot face? Eu chiar vreau să îl plac ca la început, dar ceva din mine ma opreste. Îmi vine să plâng, dar nici macar nu pot.Ma gândesc mereu că timp de un an îl aveam mereu în gând și acum totul brusc s-a terminat.Nu înțeleg de ce, ținând cont că nu a apărut nimeni de care sa imi placa, el nu mi-a greșit cu nimic, eu nu am pățit nimic și așa dintr-o dată am aceasta stare oribila.Macar dacă aș fi putut să o descriu.

Vreau să îmi placă de el ca la inceput, dar nu pot...

Ce sa fac? Am nevoie de ajutor.

Oare aveam asteptari prea mari sau am nevoie de o pauză și o să revina totul ca la început?

Încă nu îmi pot reveni...

Va rog, fara comentarii nasoale, că nu sunt in apele mele absolut deloc. Daca as descrie ce simt acum, este "goliciune".

3 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Buna. Parerea mea este ca sentimentele sunt trecatoare in aceasta perioada mai ales ca intre voi nu s-a consumat vreo relație. Dacă nu simti chiar nimic atunci nu ai de ce sa continui ceva ce nu va duce nicăieri. Cel mai bine este sa te îndepărtezi elegant. Dacă totuși simti ceva cat de putin fa primul pas tu vezi cum duce el mai departe asta si daca merita sau nu sa intri intr-o relatie cu el. Eu nu am asa multa experienta cu băieții deoarece am avut 2 relații mari si late. Una la 15 ani a durat 3 ani și următoare acum care este si in prezent avem aproape 4 ani. Eu am aproape 23. Dar dacă într-adevăr ar fi vrut ceva eu cred ca ar trebui sa faca el un pas mai mult spre tine si tu vezi ce simti. Dacă nu simti atractia ca la inceputul nu înainta în ceva ce oricum se va termina mai tarziu probabil..succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Natittyy0016):

Vai cum ma simt. Oribil...
Ma simt groaznic cand ma gândesc la ce stare am. El nu a făcut pasul, deoarece a primit friendzone anul trecut de la o fata si nu vrea sa treacă prin asta din nou si al doilea motiv este ca eu par mai antipatica de fel.
Chestia este ca el si azi a flirtat cu mine.
Ma simt îngrozitor sa ma gândesc ca săracul ma place si eu acum cand am ocazia, nu fac nimic. Nu stiu ce s-a întâmplat asa brusc dintr o data.
Crezi ca daca ma mai gândesc la el, crezi ca mai imi place de el?
nu stiu ce sa fac... mi frica sa ma bag in relație, ca daca as face o i as da papucii repede si dupa l as rani ft tare.
Tot el a fost primul care a vb cu mine, ci nu eu cu el.
te rog ajuta ma. Ce ai face in situația mea?
de ce pana acum o săptămână inca ma inroseam cand il vedeam si acum dintr o data, totul e. praf, nici nu imi mai pasa de el!?
Nu pot sa uit amintirile alea, nu pot sa uit nici visul, nimic.
Nu il pot uita asa dintr-o data.
Problema e ca nu vreau nici sa il uit, dar faza e ca nu il simt ca si prima data.
Eu cand il plăceam, el nu ma plăcea, cand ne plăceam amândoi nu am facut nimic niciunul si acum cand el ma place eu nu fac nimic.
Ce sa fac?
Nici nu imi trecea vreodată prin minte ca eu o sa ajung la starea aia cand nu ma mai gândeasc la el.
Nu pot...
te rog ajuta ma. Ii ca si cum mi s ar rupe cv din mine... Ce sa fac? imi este ft mila de el?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Nu ai ce să faci, tu probabil ai trecut peste ce simțeai, nu trebuie să te simți îngrozitor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează