Nu e decent sa porti pantaloni scurti intr-o institutie de invatamant.Nu e vorba ca alte scoli nu au aceasta regula.Totul tine de profesori.Regula ar trebui respectata in orice loc in care ar trebui sa ai decenta.Nu poti sa vii intr-un loc, unde sunt si persoane mature, chiar mai in varsta decat parintii tai, cu picioarele goale efectiv.La fete, o rochie/o fusta este intr-un fel normal pentru ca este elegant.Pana nu se ajunge la vulgaritate.Si nu cred ca in scoala ta nu li se atrage atentia fetelor imbracate vulgar.
Pai si în alte tari de ce este voie? Și pantalonii scurti pana la genunchi nu cred ca sunt indecenti. Daca vin în pantalonii scurti cu vedere la chiloti e altceva.Cred ca de aia ai spus tu.Eu ma refer de aia pana la genunchi.
Eu cred ca fetele ca dacă fetele vin în fusta e incorect pentru băieți, pentru ca fetele tot își dezgolesc picioarele.
Nu trebuie sa fie regulile ca acum 50 de ani.Nu e vina mea ca unele fete pot veni cu fuste cu vedere la chiloti iar eu nu pot veni cu pantaloni pana la genunchi.
Deserth întreabă:
alexcuamare123 întreabă: