| MaGicElEmEnt a întrebat:

Buna am o intrebare legata de religie(scuze categ.)...Deci acum cativa ani eram cu pr pe afara si am inceput sa discutam despre Dumnezeu, cam tot ce tine de Dumnezeu si ditr-o data m-a apuca plansul dar din ala lung si pe mine si pe unu mai mic decat mine cu vreo 3 ani dar pur si simplu dintr-o data si dupa ce ma linisteam ma cuprindea asa o stare de frica de numa numa...ma gandeam la numa daca diavolu e dupa colt daca diavolu e acolo sau acolo, nu puteam sa dorm dar a doua zi ma simteam aproape normal apoi devenea la normal. mi sa mai intamplat tot asa povesteam cu varamea lucruri depsre Dumnezeu si deci fix cand treceam pe langa biserica(mergeam dupa matusamea ca trebuia sa vina de la lucru)m-a apucat plansul tot la fel ca si prima data ma linisteam, apoi ma cuprindea o stare, dar cand am ajuns acasa si povesteam de ce m-a luat cu plansul iar m-a apucat si m-a pus bunicamea sa ma rog inainte de culcare si nu mai m-a luat acea stare de frica.
P. S:vreau sa amintesc ca a fost seara deci seara nu ziuastraight face mersi tuturor si cam ce ar inseamna? va rog sa spuneti parerile
happy dau si funda ^_^

Răspuns Câştigător
| Newhere a răspuns:

Atunci thinking incearca auto controlulbig grin spuneti ca totul va fi bine.e o chestie tinereasca :-J si mie imi vine sa plang cateodata si devin paranoica pentru orice.dar,. incearca sa nu te mai gandesti, pentru ca, nu cred ca cineva te va putea ajuta...nu stiu...

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai o stare de neliniște care te atenționează că poți face un atac de panică.
Evită vizionarea filmelor horror, violență dusă la extrem, documentare care oferă în detalii anumite intervenți chirurgicale, autopsii, etc. pentru că nu ești suficient de informată ca să le percepi ca atare.
Dacă crezi în Dumnezeu, diavolul nu se poate atinge de tine!
Dacă pe viitor se mai repetă aceste scene, bine ar fi să faci o consiliere psihologică.
Pa, pa.

| MaGicElEmEnt explică (pentru Legiuitoarea):

In primul' rand nu ma uit la filme deaste si al doilea sunt baiatbig grin
Mersi pentru raspuns Pa.happy

| MaGicElEmEnt explică:

Care mai aveti pareri astepthappyhappy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru MaGicElEmEnt):

Bună din nou.
Mulțumesc de atenționare, nu am știut acest detaliu. Scuză-mă!
Pa, pa.

| Newhere a răspuns:

Ai intrat cred, intr-o depresie. ai fost recent cu o fata si vatzi despartit?

| MaGicElEmEnt explică (pentru Newhere):

Nustraight face n-am patit nimic ceva iesit din comun

Dar nu ca doar cauma cativa ani dar nu stiu de ce...straight face eu presupun ca era ca un ''auto'' pare rau de pacate nu stiu exact si aa atunci cand eram cu varamea ziceam cu voce tare dar fara sa stiu mi-a zis varamea ca am zis:Regret toate pacatele mele pe TOATE de ce eu? de ce? Si inceepeam si mai tare sa plang.Deci chiar nu stiusad

| Newhere a răspuns (pentru MaGicElEmEnt):

Ai facut ceva? mai... satanist sa spun asa? adica, ai facut ceva cu adevarat rau?

Pai nu chiar nu... asta nu pot sa inteleg deci cand mi-a spus varamea faza cu ''Refret toat epacatele...'' mi sa zburlit parul nici nu eram constient cand am zis asta de asta nu-mi aminteamstraight face

Poate tu simti mai mult in aurA ...cand ai auzito spunand asta, ai procesat fara sa vrei ca ea a facut ceva, si o simti acum (chiar daca nu vrei) o persoana cu o pata neagra.cati ani are varata?

14 acum dar da in fine dar cu pr mei? oare si ei ar avea ''o pata neagra''? deci sa inteleg ca si cum cineva ar vrea sa stau departe de cei rai nu?straight face

Da, cand ti se arata un semn, stai departe, pentru ca e spre binele ttau, nai patit asta asa, la intamplare...ai grija happy

Te rog ajuta din nou m-am gandit la astea si acum am inceput sa plangcrying

Ar trebui sa ma duc la un preot?

Da, ar trebui, trebuie sa iti spuna ce trebuie sa faci :* bafta happy