Atunci
incearca auto controlul
spuneti ca totul va fi bine.e o chestie tinereasca :-J si mie imi vine sa plang cateodata si devin paranoica pentru orice.dar,. incearca sa nu te mai gandesti, pentru ca, nu cred ca cineva te va putea ajuta...nu stiu...
Bună.
Ai o stare de neliniște care te atenționează că poți face un atac de panică.
Evită vizionarea filmelor horror, violență dusă la extrem, documentare care oferă în detalii anumite intervenți chirurgicale, autopsii, etc. pentru că nu ești suficient de informată ca să le percepi ca atare.
Dacă crezi în Dumnezeu, diavolul nu se poate atinge de tine!
Dacă pe viitor se mai repetă aceste scene, bine ar fi să faci o consiliere psihologică.
Pa, pa.
In primul' rand nu ma uit la filme deaste si al doilea sunt baiat![]()
Mersi pentru raspuns Pa.![]()
Bună din nou.
Mulțumesc de atenționare, nu am știut acest detaliu. Scuză-mă!
Pa, pa.
Dar nu ca doar cauma cativa ani dar nu stiu de ce...
eu presupun ca era ca un ''auto'' pare rau de pacate nu stiu exact si aa atunci cand eram cu varamea ziceam cu voce tare dar fara sa stiu mi-a zis varamea ca am zis:Regret toate pacatele mele pe TOATE de ce eu? de ce? Si inceepeam si mai tare sa plang.Deci chiar nu stiu
Ai facut ceva? mai... satanist sa spun asa? adica, ai facut ceva cu adevarat rau?
Pai nu chiar nu... asta nu pot sa inteleg deci cand mi-a spus varamea faza cu ''Refret toat epacatele...'' mi sa zburlit parul nici nu eram constient cand am zis asta de asta nu-mi aminteam
Poate tu simti mai mult in aurA ...cand ai auzito spunand asta, ai procesat fara sa vrei ca ea a facut ceva, si o simti acum (chiar daca nu vrei) o persoana cu o pata neagra.cati ani are varata?
14 acum dar da in fine dar cu pr mei? oare si ei ar avea ''o pata neagra''? deci sa inteleg ca si cum cineva ar vrea sa stau departe de cei rai nu?
Da, cand ti se arata un semn, stai departe, pentru ca e spre binele ttau, nai patit asta asa, la intamplare...ai grija
Te rog ajuta din nou m-am gandit la astea si acum am inceput sa plang
Da, ar trebui, trebuie sa iti spuna ce trebuie sa faci :* bafta
AndRei110gGg întreabă: