anonim_4396
| Anonim întreabă:

am o mare problema. aproape toti colegii mei rad de mine ca am nasul mare. adevarul este ca il am putin in comparatie cu alti prietenii mei cu care ma inteleg eu bine ii spun sa nu ii iau in seama dar uneori rad pe seama glumeleor care mi se fac.si eu ma simt foarte prost. daca nu le convine cum arat sa nu imi mai vorbeasca.pana la urma asa ne-a dat dumnezeu, dar lumea in ziua de azi e invidioasa si te barfeste cu toate ca stiu ca n-ar trebui sa iau in seama ce spune ma doare

6 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Lasa-i in pace sa vorbesca, se vor plictisi pana la urma.
Si tu trebuie sa inveti sa nu ii mai asculti. Nimeni nu e perfect. Asta este. Si colegii tai ar trebui sa isi tina gura, sunt sigura ca nici ei nu sunt de pus in album.
Nu ii mai baga in seama, accepta-te asa cum esti!
O seara frumoasa!

| AFR81 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine... Asa sunt oamenii in ziua de azi, trebuie sa'i ignori. Poate vor inceta cu aceste glume...Foarte urat din partea lorr.

| anonimg a răspuns:

Ignora-i.
Iar daca tot te sacaie, spune-le ca daca copii lor se vor naste handicapati vei rade si tu de lucrul acesta.
Spune-le ca Dumnezeu te-a facut asa ca sa mirosi batjocoritorii de la distanta.
Spune-le ca tu ai nasul mare, iar ei mintea ingusta.
Cat as vrea sa le vorbesc scrijelitilor acestora!
Spune-le ca este scris:
"Va spun ca, in ziua judecatii, oamenii vor da socoteala de orice cuvant nefolositor pe care-l vor fi rostit." (Matei.12:36)

"Gandul celui nebun nu este decat pacat, si batjocoritorul este o scarba pentru oameni." (Proverbe.24:9)

"Caci asupritorul nu va mai fi, batjocoritorul va pieri, si toti cei ce pandeau nelegiuirea vor fi nimiciti".(Isaia.29:20)

"Intelepciunea striga pe ulite, isi inalta glasul in piete:
striga unde e zarva mai mare; la porti, in cetate, isi spune cuvintele ei:
"Pana cand veti iubi prostia, prostilor? Pana cand le va placea batjocoritorilor batjocura si vor uri nebunii stiinta?"" (Proverbe.1:20-22)

Am afisat aceste texte ca sa cunosti ca daca oamenilor nu le plac batjocoritorii, cu cat mai mult nu-i plac lui Dumnezeu.
Si Domnul Isus a fost batjocorit de evrei; iata dar cum au fost exterminati... Aceeasi soarta o vor avea si batjocoritorii. Caci nu pe tine te jignesc ei, ci pe Creatorul tau.

| τττ a răspuns:

Bună,
Nu trebuie să pui la suflet.Nu te lua cu ei în ceartă, cel mai bine ar trebui să discuți cu diriginta, ea sigur v-a ști ce să facă în această situație.Răspunde-le și tu cu aceeași monedă, dar nu fi egoistă și nu exagera.
Pa, pa!

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Daca tu esti aia din avatar atunci nu mi se pare ca ai vreo problema.esti foarte ok.cand iti mai zice cineva cv gaseste si tu un defect deal lor(sigur au.nimeni nu-i perfect) si spune-le:
"tu vorbesti wei? tu care ai...(defectul).
bafta

| miriiiiiam a răspuns:

Nu pune la suflet tot ce.ti spun ei...eu am un ''deal'' pe naslaughing) si tot asa se radeau de mine dar nu i.am bagat in seama si acum nu mai comenteaza.un singur lucru fa : IGNORA-I!