| SunShine_6784 a întrebat:

Am o poveste c`am. complicata.De 4 ani imi place de un baiat, il iubesc extrem de mult ...am incercat o singura data sa fiu cu el, dar a refuzat. Ce pot face?sadNu sunt prea dezvoltata, asta o fi cauza? Chiar nu vreau sa renunt pentru ca il iubesc prea mult cryingVreau si eu raspunsuri mai ales de la baieti. sadpls.

Răspuns Câştigător
| OoInspirationoO a răspuns:

Pai am fost si eu intr'o situatie aseamnatoare happy incearca sa va imprieteniti... apoi incearca sa il intrebi daca nu te place nici atunci sad nu stiu incearca sa il uiti sau poate veti ramane prieteni sau cine stie intr'un viitor poate se va intampla happy
sper ca te'am ajutat cu ceva.

4 răspunsuri:
| Static a răspuns:

De 4 ani?! Frate, ce mult! In ce fel nu esti dezvoltata, daca te jeneaza sa-mi raspun zi aici trimite-mi un mesaj. Oricum, daca ai incercat sa fi cu el iar el te-a refuzat, la ce ti-ai mai facut atatea sperante si ai rabdat 4 ani?! O fata se respecta, nu e normal sa stai atat timp cu gandul la unul care nici macar nu isi doreste sa fiti amici. Baieti urasc fetele care se tin struna dupa ei, ei ar trebui sa se tina dupa fete, nu fetele! Da-mi mesaj. Funda?

| SunShine_6784 explică (pentru Static):

LittleCookie,nu e chiar asa! nu ma tin struna dupa el.L`am intrebat o data si gata! Imi place prea mult de el :-s nu pot sa renunt. sad

| aPerfectLive a răspuns:

Cred ca ar trebui sa il lasi uitarii si sa fii atenta pe alti baieti care sa te aprecieze nu ca el.Te inteleg,inca mai speri.Dar daca el nu iti da niciun semn ca tine la tine, uita-l!oh go on Exact ce a spus si @LittleCookie, nu trebuie sa te tii dupa un baiat! Ci baiatul trebuie sa se tina dupa tine.:*

| KiTTyDoLL a răspuns:

Lasa-mi id-ul tau pentru ca sunt multe alte lucruri ca sa iti pot da un sfat sau sa te pot ajuta...baietii sunt perversi asa ca asta este slabiciunea lor ii poti paxali usor dar iti pot spune mai multe pe mess...