| roxy132 a întrebat:

Am o prietena foarte buna care de la un timp ma ocoleste, nu mai e cum ea nu mai imi zice nimic si-a facut alti prieteni si pe mine m-a lasat de o parte, mie nu mi se pare corect! Voua? Ce pot face nu vreau sa pierd aceasta prietenie.

Răspuns Câştigător
| Dearness a răspuns:

Pai inseamna ca prietenia dintre voi nici nu a existat.Cum adica sa te ocoleasca? Urasc aceste persoane! Atunci ea doar te-a folosit! I s`a cam urcat lumea la cap.Nu e printesa si nici regina! Cu siguranta ea crede ca tu te`ai indepartat de ea si acum asteapta sa vii-daca se poate si in genunchi-sa-i ceri iertare.Demonstreaza`i ca nu`ti pasa cu cine umbla ea si fa`ti si tu alti prieteni.O sa vezi ca tot la tine o sa ajunga cand 'prietenii ei' o sa plece in vacanta prin anumite locuri si atunci stii ce trebuie sa faci? Foarte simplu:ignor`o! Si daca te intreaba daca vreti sa va plimbati ii spui ca trebuie sa te plimbi cu o fata.Si tot asa:ii spui ca ai treaba, ca nu poti ca ai altceva mai important e facut si tot asa pana o sa realizeze ca si-a pirdut cea mai buna prietena!winking Aaa..normal ca nu mi se pare normal! Lasa ca ai sa mai cresti si o sa-ti faci alte prietene! Dar totusi daca nu vrei sa pierzi aceasta "prietenie", vorbeste cu ea, dar eu zic sa o lasi in pace cu tot cu prietenele alea.

4 răspunsuri:
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei! Pai, spune-i. Vorbeste cu ea despre asta. Poate s-a indepartat de tine din cauza ca ai suparat-o cu ceva sau una dintre voi s-a schimbat. Nu trebuie sa n-o lasi sa stea si cu alte persoane dar spune-i sa-si mai aduca aminte si de tine. Multa bafta!

| Dănuuuuu a răspuns:

Am fost și eu în locul tău și știu sentimenul prea bine. Eu săturată până în gât de minciuni cum ar fi „Nu pot ieși ", m-am încumetat, am sunat-o și am început să îi spun tot ce aveam pe suflet. Am întrebat-o de ce nu mai vorbește cu mine, de ce mă ocolește, de ce îmi spune că nu iese și eu o văd cu alte persoane... Și mi-a explicat. Era din cauza mea și eu nici nu îmi dădusem seama.
Eu zic să o suni și să o întrebi. Sigur va spune „Aaaa dar nu am nimic cu tine ". Fă-o să realizeze că îi ești prieten nu dușman.
Baftăăăăă puppy dog eyes!

| lalabanana a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea. Poate a deranjat-o ceva de a procedat aja..De exemplu si prietena mea ma evita pentru simplul motiv ca sunt cu un baiat si ea nu are sanse...este o prostie. Vorbeste cu ea, intreab-o daca a deranjat-o ceva... poate este invidioasa pe tine si esti un pericol pentru ea.

| Emily15 a răspuns:

Buna! pot spune ca si eu am patit asta foarte recent se pare ca prietena mea era pe interes adica isi facea fiecare prieten pentru a profita de el. Eu am avut mare incredere in ea, dar ea a stat cu mine si mi-a povestit multe lucruri despre ea dar avea si un scop ii placea de un coleg de al meu in fine acum ne salutam si atat mi-am dat seama cum este ea de fapt si-a facut alte prietene pentru ca ii place de un alt baiat care este un amic al noilor ei prietene. Aaaa si inca ceva ...acum cateva saptamani ma plimbam cu ea si spunea ca trebuie sa mearga la bunici in vacanta si a spus : "May, eu trebuie sa mai vb cu copiii aia de la bunicii mei ca nu am vb deloc cu ei ..ca daca ma duc acolo eu cu cine stau?" "laughing zicandu-mi asta mi-am dat seama si mai mult de ce vb ea cu mine ca nu avea cu cine sa stea, dar acum pentru mine este o simpla fata nu mai este prietena mea.Si asa ca draga ..stai linistita poate si prietena ta are vreun interes. Nu trebuie sa te consideri tu cea vinovata, poate ai gresit si tu, dar ea daca iti era "prietena" trebuia sa iti fi spus.Nu te mai injosi in fata ei acum.lasa sa treaca timpul si atunci o sa isi dea seama ca a pierdut o prietena adevarata care putea fii langa ea si la bine si la rau nu ca celelalte. Sper ca ti-a fost de folos sfatul meu! happy