anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna, am o problema dacă pot sa-i spun așa. Acum câteva luni am cunoscut 2 băieți pe un joc, mai exact pe SA:MP. Așa și unul dintre ei are 19 ani. Ala a părut de treaba la început și am vorbit sa ne vedem, el a venit cu un prieten iar eu cu o prietena pentru ca nu era bine sa merg singura. Daaa asaa a fost Ok, ne-am văzut și așa. După a vrut sa mai vina. A venit peste doua săptămâni de atunci și tot așa ne-am văzut toți 4. De atunci pot sa spun ca a devenit un obsedat, ma stresa sa ne vedem, voia sa mergem toți la mare, zicea ca mama e aiurea pentru ca nu ma lasa sa merg cu el și cu prietena mea la mare (Menționez ca am 15 ani). Am spus ca nu vreau sa ne vedem și toate alea și ce a făcut el... gen celălalt băiat de care am spus (nu prietenul lui cu care a venit) are 15 ani și el este chiar foarte Ok și na, problema e ca ei s-au împrietenit. O sa le pun nume pentru ca e greu sa spun așa. Cel de 19 ani e John, iar cel de 15 e Mark. idklaughing))
John a devenit obsedat iar eu in trecut am povestit despre fostul meu. El a zis ca eu sufăr foarte mult și toate alea, dar eu mereu eram foarte bine dispusă. Eu zâmbesc mereu și nu sunt suparata. Am trecut peste fostul și eram foarte bine deoarece nu merita sa sufăr după un băiat. El nu știu cum ma vedea suparata și așa ca a încercat sa îmi spargă contul de Facebook ca sa afle tot despre mine, a băgat-o și pe cea mai buna prietena a mea in asta și pe Mark la fel (băiatul de 15 ani, in caz ca ați uitat). Fostul înainte mi-a trimis poze cu alte fete sau așa si John a făcut un cont fals de insta și a trimis niște poze in care nu eram eu, o poza era de pe net și se vedea clar ca e de pe net, alta poza era cu sexul unei fete sa zic așa și nici acolo nu eram eu și încă o poza in care chiar eram eu dar nu era o poza deocheata, gen eram eu cu fostul și ne pupam și atâta tot, o poza normala. Nu era ceva nude, n-am trimis la nimeni și nu o sa trimit. Asaaa și prietena mea pe moment a crezut ca sunt eu iar John îmi ținea morala ca eu sunt. Am ieșit cu fostul și l-am luat tare ca de ce a făcut așa ceva, el mi-a spus ca el a trimis pozele doar ca sa nu ma facă pe mine sa plâng și sa ma liniștesc, nici el nu știa cine a făcut asta. Așa am aflat ca John avea contul meu de Facebook și am vorbit cu Mark. Mark a spus ca nu știa de asta dar John din cauza ca s-a enervat și știa ca eu țin mult la Mark și Mark la mine, mi-a trimis ss cu Conversația lor.
Aflat ca și Mark era implicat și el avea contul meu... gen John l-a tras pe el in asta. Am vrut sa rup legătura cu Mark dar am stat o ora cu el la telefon și plângea... și m-am gândit ca, chiar ii pare rău. Știu ca tine la mine chiar dacă mulți o sa spună ca e distanta și nu știu ce, nu ma interesează. L-am blocat pe John peste tot, efectiv peste tot dar acum o ora a încercat sa-mi spargă contul de Instagram, am primit mesaj pe telefon și pe insta ca cineva încearcă sa se conecteze, știu sigur ca e el pentru ca e obsedat și mereu vorbea cu mine cu tenta sexuală și el a crezut ca îmi face un bine dacă îmi sparge contul și îmi încalcă intimitatea in halul ăla. Doar eu știu cât am plâns din cauza lui. El a zis ca vrea sa știe dacă sta cu o persoana falsa sau nu. Dar nu cred ca, conversația mea cu fostul îl ajuta sa vadă dacă sunt fake sau nu. Scuze dacă nu s-a înțeles ce am scris, am scris repede și voiam sa ma descarc. Accept și hate.
Încă ma gândesc la toate astea, ca el încă încearcă sa dea de mine, zicea ca vrea sa vina la mine in oraș. Intr-o zi am pus pe story ca sunt la Brașov dar am pus doar așa ca sa creadă lumea ca am fost și eu undeva laughing) chiar dacă eram acasă. Și după m-a sunat el și m-a întrebat unde in Brașov sunt pentru ca a venit acolo. Mie mi se pare foarte urat ce a făcut iar el ma face pe mine copila pentru ca sunt așa, dar nu cred ca el e atât de matur. Mark s-a gândit sa anunț poliția dacă nu ma lasă in pace, dar nu vreau sa implic asta.
Funda.

2 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Aoleu ce drame de 15 ani efectiv. Block peste tot si aia e daca vrei sa scapi de cineva. Am citit printre randuri ca e greu sa citesti in halul in care ai scris, dar din cate am inteles cineva te-a suparat si a devenit obsedat de tine. Am vazut si un 19 ani pe undeva si la 15 ani, sfatul meu e sa stai cat de departe poti de cineva care e major. Sunt mult mai smecheri decat tine si te manipuleaza. Sa te duci sa te vezi cu cineva de 19 ani cand tu ai 15 fata in fata e pura inconstienta. Eu zic sa nu-ti bagi in carca cu toti online si sa stai cuminte.

John ala n-are cum sa-ti sparga parola. Instagram e prea securizat. Pune o parola complexa despre care nu ar avea nici un indiciu. Ceva random gen "awierjaowuecrh7324632". Astea-s foarte greu de spart. Daca tu ai in parola ceva despre tine de care John stie ii e foarte usor sa ti-o ghiceasca. Atentie, o ghiceste n-o sparge. Nu-ti da niciodata parola la straini, NICIODATA. Parola nu se da la nimeni si punct.

| Catalin_Ady_2000 a răspuns:

Tragedie mare la 15 ani