Baga-l omule la spam. Tu crezi ca FBI-ul iti cere tie bani? Te-ar fi legat de mult daca era ceva. Stai linistit. Instaleaza un antivirus cu licenta in calculator si telefon si nu mai da atenti mail-urilor. Bafta.
E pe bune, primesc mereu de cateva saptamani si nu stiu ce sa fac
Ai incercat sa trimiti un E-mail inapoi si sa ceri o dovada sau ceva de genul care sa ateste ca tu chiar trebuie sa platesti amenda, sau de ce. Daca tot continua mergi la politie, in ultimul timp exista destui excroci care nu mai stiu ce metode sa foloseasca pentru a face rost de bani. Sau pur si simplu ignora.
Nu am incercat pentru ca mi.e frica sa nu fac mai rau.La inceput scrie ca ei au descoperit ca acele mailuri sunt adevarate iar la sfarsit spune ca au fost scamate de avast antivirus
Cred ca mai bine le ignori. Nu merita sa te complici.
Dar FBI are treaba cu romanii?
Nu cred. In caz ca ai spart o banca sau ai deturnat niste conturi de prin America sunt sanse sa te caute, dar cu mascatii la usa si cu mandat de arestare. In rest nu au treaba mai ales cu cersitul de bani, si mai ales pe mail.
Loooooooooool, cred ca esti prima persoana care recomanda cuiva sa dea un reply la un spam, loooooooooool
Biroul Federal de Investigații, în engleză Federal Bureau of Investigation (FBI) este o agenție federală de investigații a crimelor și mâna dreaptă a Departamentului de Justiție al Statelor Unite. Motto-ul acestei agenții este "Fidelitate, Bravură, Integritate". FBI-ul are sediul în Washington DC, sunt 56 de birouri pe întreg teritoriu SUA și peste 400 de agenții rezidente în orașe și orașele mai mici și mai mult de 50 de birouri internaționale.(wiki)
Nu am facut nimic rau dar de multe ori am impresia ca am virusi pe telefon/hack. Daca mi-a luat cineva inf.personale si a facut chestii rele? Eu trebuie sa platesc?
Nu cred, mai ales daca se demonstreaza ca nu tu ai fost. Mai mult ca sigur este mesaj spam sau cineva incearca sa ia bani de la tine.
NU accesa emailul pentru ca contine virusi.
Poate ar trebui sa stii ca Romania nu are FBI, deci, cum nu traiesti in America unde-i FBI-ul, nu ai de ce sa-ti faci probleme, ca nu datorezi nimanui nici un ban, emailul este scam, ca sa te sperie sau sa te viruseze.
FBI ii cauta doar pe aia care spameaza TPU cu intrebari cretine... probabil asta vor si de la tine
Cui?
Arata-le emailul primit, il gaseste politia, sunt multi escroci de genul.
Deci crezi ca e fake? si inca ceva, sunt cam 80%sigura ca am virusi(hack)Daca cineva mi.a lua informatiile personale si le.a trimis in acel mail care le cerea?
Evident ca e fake, lol, in primul rand ai fi fost contactat prin intermediul autoritatilor din Romania, iar amenzile nu se trimit prin email. Suma e mare, deci ar fi vorba de un prejidiu major, lucru pentru care era evident sa fii chemat in instanta. FBI nu se ocupa cu lucruri de genul. In al 3-lea rand, FBI nu se ocupa cu asa ceva.
Si pentru ca ti-am citit intrebarile anterioare, nu ai niciun virus si nici vreun hacker nu ti-a accesat contul de mail. Adresa ta nu este afisata corect acolo, e de la providerul de internet, nu mai pune botul la orice, ce ar putea face cineva cu datele tale?