Doamne ce copii!
)
sa stii ca nu prea am inteles din povestea ta doar prim si ultima parte desi am citit d 3 ori totul.tot ce am inteles e ca el ti-a zis in gluma ca il inseli cu altcineva.si mie imi zic asa ceva unii amici dar asta nu inseamna ca ma plac sau ca ma iubesc mai mult decat ca p o amica.glumea si el saracu baiat![]()
al doilea lucru e urmatorul:daca are iubita asta nu inseamna ca nu puteti fi impreuna. aveti mai mult d 14 ani?
ei daca nu. si si daca aveti mai mult...se poate despartii oricand d acea iubita sa fie imreuna cu tine daca chiar te iubeste.si daca nu poti sa fi amanta lui daca vrei is vrea si el.vezi ca se poate? faptul ca are o iubita nu te poate opri cu nimic sa incerci sa fi mai apropiata d el.
si al treilea lucru: chiar imi pare rau ca il iubesti si suferi din cauza lui insa crede-ma ca timpul le va rezolva p toate si la un mom dat o sa gasesti si tu un baiat care sa te iubeasca asa cum meriti si p care sunt sigura ca si tu la randul tau il vei iubii mai mult decat p acest coleg.succes!
Timpul le rezolva pe toate!
Ce mai aştepţi?! Spune-i.
Nu'ţi va fi uşor, dar îţi va fi mult mai greu să ţii în tine.
Poate v-a ieşi penibil, dar vei ştii un lucru şi el la fel.
Poate a spus "Dc mă înşeli cu Alin" din glumă, sau poate îi păsa.
Nu uita sfatul meu.
Succes!
Eu una iti propun, desi poate fi cam greu pentru tine sa ii spui. Daca ti-e rusine atunci, fa-o mai bine pe mess, si ia-ti inima in dinti. Poti incepe prin a il asigura ca ce vorbiti este numai intre voi doi, si nimeni nu v-a mai trebui sa afle asta vreodata, decat cu acordul amandurora.Incearca sa afli mai multe despre relatiile lui, si, gandeste-te, s-ar putea sa fie o gluma ceea ce ti-a zis.Inainte sa faci acest pas important, in ceea ce priveste a ii marturisi ce simti, intereseaza-te daca intr-adevar te merita.
MULT SUCCES:* PUPICI